Γη της ελιάς: Η Αρετή είναι εκτός εαυτού και γίνεται «κόκκινο πανί» για το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αρετή είναι εκτός εαυτού και γίνεται «κόκκινο πανί» για το κοινό στο Twitter

Όλο και πιο έξαλλοι γίνονται οι τηλεθεατές με την Αρετή.

Μετά το χαστούκι και την λεκτική επίθεση στην Εύα, η Αρετή κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού χαρακτήρα στη Γη της ελιάς. Στο αποψινό επεισόδιο (6/4), δε, η κατάσταση ξεφεύγει τελείως. Η Αρετή, μαζί με τη βοήθεια του γιου της Στέφανου, πετάνε όλα τα ρούχα του Στάθη έξω από το σπίτι. Και φυσικά η... κατρακύλα της Αρετής δε σταματά εκεί, αφού δε θα ησυχάσει αν δεν καταστρέψει τελείως τον Στάθη.

«Κατίνα» ήταν η χαρακτηριστική λέξη που χρησιμοποίησε το κοινό στο Twitter για να περιγράψει την Αρετή μετά την επίθεσή της στην Εύα. Η Αρετή δε λέει να δεχτεί ότι ο Στάθης δε θέλει πια να είναι μαζί της και ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. Θεωρεί πως η Εύα ξεμυάλισε τον άντρα της και από εδώ και πέρα, θα κάνει και στους δύο τη ζωή κόλαση!

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος χτύπησε τον Φίλιππο και το κοινό στο Twitter τον δίκασε

Η Ιουλία είναι σε δίλημμα

Στο αποψινό επεισόδιο, η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.



Ο Ισίδωρος είναι διατεθειμένος να διορθώσει την αδικία που έκανε προς το πρόσωπο της Μυρτάλης, όμως εκείνη δε θα δείξει να εκτιμά ιδιαίτερα αυτή του την πράξη, αφού θα διαπραγματευτεί ακόμα και το 1% που της ανήκει.

Η Αρετή και ο Στέφανος πετάνε έξω από το σπίτι τον Στάθη

Στο σπίτι των Καπερνάρων, επικρατεί ένας χαμός. Η Αρετή κόβει, ο Στέφανος ράβει και τον Στάθη τον περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μετά το χαστούκι στην Εύα, η Αρετή επιστρέφει στο σπίτι και μιλάει στον γιο της για όλα. Εκείνος επιμένει να διώξουν τον πατέρα του από το σπίτι και η Αρετή συμφωνεί. Μάνα και γιος αρχίζουν να πετάνε όλα τα ρούχα του Στάθη έξω από το σπίτι και αυτή η σκηνή που θα δούμε είναι από τις πιο...επικές.


https://www.instagram.com/tv/Cb_DgZqAADi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεση της Αρετής και πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί μαζί της, αλλά μόλις φτάνει το σοκ του αντικρύζει όλα του τα πράγματα πεταμένα στον κήπο. Και ακόμη δεν έχει δει τίποτα!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την Αρετή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η απολογία του Φίλιππου ήταν για... Όσκαρ ερμηνείας λέει το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Η Αρετή ξεμαλλιάζει την Εύα και δίνει στον Στάθη τα παπούτσια στο χέρι