Γη της ελιάς: Η Αρετή ξεμαλλιάζει την Εύα και δίνει στον Στάθη τα παπούτσια στο χέρι

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αρετή ξεμαλλιάζει την Εύα και δίνει στον Στάθη τα παπούτσια στο χέρι

Νυν και πρώην γίνονται... μαλλιά κουβάρια για τα μάτια του Στάθη.

Ο Στάθης έχει κάψει καρδιές στη Γη της ελιάς, όμως οι εξελίξεις για αυτόν και την Εύα δε θα είναι ευχάριστες μόλις η Αρετή μάθει από τη φίλη της τη Χρυσούλα ποια είναι η ερωμένη του άντρα της. Η Αρετή παύει να είναι η ανεκτική σύζυγος που δεχόταν τα πάντα προκειμένου να μη διαλύσει το σπίτι της και εκδηλώνει για ακόμη μια φορά τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Ένας χαμός θα επικρατήσει στη Μάνη, με την Αρετή να πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, να τη χαστουκίζει και να την... ξεμαλλιάζει! Οι επικές σκηνές μεταξύ τους, βέβαια, θα έχουν και συνέχεια, αφού η Αρετή από εκεί και πέρα, όπου βλέπει την Εύα θα τη βρίζει και θα τη ρεζιλεύει δημοσίως.

Γη της ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί και κινδυνεύει με φυλάκιση - Το κοινό στο Twitter είναι ανάστατο

Η Αρετή διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και ζητά διαζύγιο

Μόλις μαθαίνει ο Στάθης για την επίθεση της Αρετής, πάει στο σπίτι για να λογαριαστεί μαζί της, έλα όμως που εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη... Η Αρετή τού δίνει κυριολεκτικά τα παπούτσια στο χέρι και ο Στάθης μένει στον δρόμο, με τον Ιάκωβο να του προτείνει να τον φιλοξενήσει.

Η Αρετή ζητά διαζύγιο από τον άντρα της και βάζει σκοπό της ζωής της - έχοντας σύμμαχο σε όλα αυτά τον μονάκριβο γιο της, Στέφανο - να του πάρει όλα όσα του ανήκουν, παίρνοντας έτσι όλη την περιουσία στα χέρια της.


https://www.instagram.com/p/CbsQc7NAp01

Η Αρετή αφήνει τον Στάθη χωρίς σπίτι, χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά, με εκείνον να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Η Εύα είναι τόσο ερωτευμένη με τον Στάθη που θα προσπαθήσει να μπει στη μέση για να σώσει την κατάσταση και να λογικέψει την Αρετή, αλλά μάλλον δεν ξέρει ακόμα με ποια έχει να κάνει... Μόλις η Εύα επισκεφθεί την Αρετή στο μαγαζί της για να της μιλήσει, οι δύο γυναίκες θα έχουν έναν απίστευτο καυγά και οι φωνές τους θα ακουστούν σε ολόκληρη την Αρεόπολη!

Αρετή και Στέφανος εναντίον του Στάθη

Στο αποψινό επεισόδιο (3/4), η ξαφνική αδιαθεσία του Πετροπουλέα οδηγεί το δικαστήριο σε διακοπή και παρατείνει την αγωνία του Φίλιππου αλλά και του Στέφανου, ο οποίος αδημονεί να δικαιωθεί. Ο Στέφανος και η Αρετή έχουν πλέον καταλάβει πως ο Στάθης έχει ταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο και δεν χάνουν ευκαιρία να τον στριμώξουν.



Αυτή η προδοσία είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και όλα δείχνουν πως η Αρετή θα λογαριαστεί μια και καλή μαζί του μετά τη δίκη, τόσο για τη στάση που κράτησε, όσο και για την ερωμένη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ξεκινά η δίκη του Φίλιππου και η Βασιλική συγκινεί το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Το δίλημμα της Μαργαρίτας αλλά και το δραματικό τέλος του Αλέξη