Οι πρώτες φωτογραφίες του Pete Davidson με τη North είναι εδώ - Άγνωστη η αντίδραση του Kanye

Οι πρώτες φωτογραφίες του Pete Davidson με τη North είναι εδώ - Άγνωστη η αντίδραση του Kanye

Η σχέση της Kim Kardashian με τον Pete Davidson δείχνει να σοβαρεύει.

Το love story της Kim Kardashian με τον Pete Davidson έχει απασχολήσει περισσότερο από το αναμενόμενο την επικαιρότητα. Σίγουρα και οι δύο είναι πολύ γνωστά ονόματα της showbiz, όμως, η ανάμειξη του Kanye West έβαλε «φωτιά» στην κατάσταση.

Ο ράπερ δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Kim. Μάλιστα, ακόμα και σχεδόν έναν χρόνο μετά την αίτηση διαζυγίου της πρώην συζύγου του, δήλωνε δημόσια πως θέλει να τα ξαναβρούν. Η Kim δεν έδειξε ποτέ τέτοια διάθεση και οι φωτογραφίες με τον Pete όλο και πλήθαιναν. Ο ράπερ δεν την άφηνε σε ησυχία, μέχρι που κυκλοφόρησε και συνομιλία μεταξύ του πρώην και του νυν με όχι και τις καλύτερες διαθέσεις.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Pete Davidson με τη North West

Αν η σχέση και οι φωτογραφίες της Kim με τον Pete ήταν αρκετές για να προκαλέσουν αυτήν την ανάρμοστη συμπεριφορά του Kanye, πού να δει και αυτές που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον κωμικό με την πρωτότοκη κόρη του, κάτι που σημαίνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά.



Την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, Pete Davidson και North West εθεάθησαν σε ένα ροζ αυτοκίνητο με το οποίο έκαναν βόλτα για περίπου 30 λεπτά από τις 5 μέχρι τις 5.30 το απόγευμα. Όπως αναφέρει το Page Six, η Penelope Disick, η κόρη της Kourtney Kardashian και του Scott Disick, ήταν επίσης στο αυτοκίνητο, οπότε το περιστατικό ήταν μία πραγματικά οικογενειακή έξοδος.

https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk

Η Kim και ο Pete είναι μαζί πλέον έξι μήνες και τα πράγματα δείχνουν να σοβαρεύουν. Η 41χρονη σταρ και ο 29χρονος ηθοποιός έχουν ήδη αναρτήσει κοινές φωτογραφίες στο Instagram, φαίνεται πως πλέον ο Pete έχει ενσωματωθεί κανονικά στην οικογένεια Kardashian και είναι μέρος της ζωής των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακούει ο Kanye; Η μαμά του Pete Davidson θέλει ο γιος της να αποκτήσει παιδί με την Kim

Η επική αντίδραση της Kim Kardashian στο μπλοκάρισμα του Instagram του Kanye

Η κόρη της Kim Kardashian, North, έχει υπέροχη φωνή και αυτή είναι η απόδειξη (video)