Η επική αντίδραση της Kim Kardashian στο μπλοκάρισμα του Instagram του Kanye

Ιωάννα Τζανή
Η επική αντίδραση της Kim Kardashian στο μπλοκάρισμα του Instagram του Kanye

Η Kim Kardashian είναι τόσο ερωτευμένη που... μόνο στην πλάκα μπορεί πια να πάρει τον Kanye West!

Η Kim Kardashian έχει δεχτεί απεριόριστο δημόσιο bullying από τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, του οποίου οι επιθετικές αναρτήσεις εναντίον της 41χρονης και του συντρόφου της, Pete Davidson, διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτή η κατάσταση που βιώνει η Kim είναι πολύ δύσκολη, αφού καλείται να προστατεύσει τόσο τα παιδιά της όσο και την προσωπική της ζωή από τα δημόσια ξεσπάσματα του ράπερ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Instagram μπλόκαρε προσωρινά τον λογαριασμό του Kanye, με αποτέλεσμα ο ράπερ να μην μπορεί να κάνει δημοσιεύσεις, να σχολιάσει ή να στείλει μηνύματα για 24 ώρες.

Η Kim Kardashian βάζει πάνω απ' όλα τα παιδιά της και αγνοεί τα ξεσπάσματα του Kanye

Πώς αντέδρασε η Kim στον αποκλεισμό του Instagram account του Kanye

«Η Kim θεώρησε ότι το μπλοκάρισμα ήταν δίκαιο, αλλά η αντίδρασή της δεν ήταν δραματική. Δεν το έκανε πολύ μεγάλο θέμα και αστειεύτηκε ότι χρειαζόταν η ίδια ένα διάλειμμα για μια μέρα. Ωστόσο, όλες οι αναρτήσεις του Kanye ήταν εξαντλητικές για αυτήν», είπε μια κοντινή πηγή της Kardashian στο αμερικανικό PEOPLE.

Και συνέχισε:

«Είναι πολύ εντυπωσιακό το πόσο ήρεμη και συγκεντρωμένη μπορεί να μείνει. Είναι πολύ ευτυχισμέμενη με τον Pete Davidson. Τα παιδιά της τα πάνε υπέροχα μαζί του. Κάνει το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει θετική και να επικεντρωθεί σε όλα τα καταπληκτικά πράγματα στη ζωή της».



Ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, την 4χρονη Chicago, τον 6χρονο Saint και τον δύο ετών Psalm.

Τα λόγια του Trevor Noah που έβγαλαν εκτός εαυτού τον Kanye

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της προσβλητικής δραστηριότητας του Kanye West στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ένα ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στο Instagram του παρουσιαστή του «Daily Show», Trevor Noah.

Ο ράπερ έβαλε στο στόχαστρο τον 38χρονο κωμικό, καθώς πρόσφατα σχολίασε εκτενώς τον χωρισμό του 44χρονου από την Kardashian, αλλά και το πώς της φέρεται.

Στις δηλώσεις του, που προβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτη (15/3), ο Noah είπε ότι «με την πάροδο του χρόνου, ο Kanye γίνεται όλο και πιο επιθετικός στο πώς προσπαθεί να κάνει την Kim να επιστρέψει σε εκείνον».

Αν και αναγνώρισε το γεγονός ότι «όταν ξεκίνησε όλο αυτό, θα μπορούσαν μερικοί να το χαρακτηρίσουν και "ρομαντικό"», ο παρουσιαστής έφερε στη συνέχεια αρκετά πρόσφατα παραδείγματα της κακής συμπεριφοράς του ράπερ, που τα περιέγραψε έως και ενοχλητικά, όπως βίντεο του τραγουδιού «Eazy», στο οποίο το ομοίωμα του 28χρονου Pete Davidson θάφτηκε ζωντανό.



Ο Trevor Noah ανέφερε αμέσως μετά: «Υπάρχει ένα στοιχείο μιας γυναίκας στην όλη υπόθεση που λέει στον πρώην της "Σε παρακαλώ άσε με ήσυχη". Αγγίζει κάτι που είναι πιο ευαίσθητο και πιο σοβαρό από ό,τι θα ήθελε να παραδεχτεί ο κόσμος. Βλέπω μια γυναίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή της χωρίς να την παρενοχλεί ένας πρώην φίλος ή ένας πρώην σύζυγος ή ένας οποιοσδήποτε πρώην».

Και συμπλήρωσε:

«Μπορεί να μη λυπάσαι την Kim επειδή είναι πλούσια και διάσημη. Αλλά αυτό που περνάει ο Kanye είναι τρομακτικό να το βλέπεις. Και φωτίζει το προσκήνιο για το τι περνούν τόσες πολλές γυναίκες όταν επιλέγουν να φύγουν από τοξικές σχέσεις».

Ολοκληρώνοντας, ο παρουσιαστής υποστήριξε: «Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι μια από τις πιο ισχυρές, μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο που δεν μπορεί να κάνει τον πρώην της να σταματήσει να της στέλνει μηνύματα, να σταματήσει να την κυνηγάει, να σταματήσει να την παρενοχλεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Instagram τιμώρησε τον Kanye West για το bullying που κάνει μέσω της πλατφόρμας

Η Kim Kardashian παραδέχεται: «Είπα στον εαυτό μου είσαι 40, βρες την ευτυχία σου»