Ακούει ο Kanye; Η μαμά του Pete Davidson θέλει ο γιος της να αποκτήσει παιδί με την Kim

Ιωάννα Τζανή
Ακούει ο Kanye; Η μαμά του Pete Davidson θέλει ο γιος της να αποκτήσει παιδί με την Kim

Το απίθανο σχόλιο της μαμάς του Pete που αποδεικνύει ότι πεθερά και νύφη έχουν υπέροχες σχέσεις.

Όπως όλα δείχνουν, η μαμά του Pete Davidson, Amy, ανυπομονεί να γίνει γιαγιά! Όχι όμως με νύφη όποια κι όποια, αλλά τη νυν αγαπημένη του γιου της - και δικιά της! - Kim Kardashian.

Η Amy Davidson εξέφρασε την απόλυτη χαρά και συγκατάθεσή της στο ενδεχόμενο ο γιος της να κάνει παιδί με τη 41χρονη σύντροφό του.

Ο Pete Davidson έκανε την Kim τατουάζ στο στήθος: Τα απίθανα sms που αντάλλαξε με τον Kanye West

Τα απίθανα σχόλια στο Instagram

«Θα είναι έγκυος στο παιδί του μέχρι το τέλος του χρόνου», σχολίασε ένας θαυμαστής την Τρίτη (22/3) σε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Pete και την Kim να φιλιούνται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, φροντίζοντας να κάνει tag στο σχόλιό του την Amy Davidson.

Η μαμά του κωμικού ηθοποιού απάντησε στο σχόλιο με ενθουσιασμό, γράφοντας: «Ναιιιιι!».



Η Amy Davidson είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και μάλιστα δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα με τον γιο της.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ο Pete την έχει αγκαλιά, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τον άντρα που είσαι σήμερα! Σε αγαπώ περισσότερο».


https://www.instagram.com/p/CatLwNLsD6z

Η Kim και ο Pete είναι... μες στα μέλια!

Τα πράγματα μεταξύ του Pete Davidson και της Kim Kardashian πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ το ζευγάρι ζει τον έρωτά του χωρίς να κρύβεται πια από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 41χρονη, μάλιστα, δε διστάζει να αναφερθεί δημόσια στον 28χρονο σύντροφό της και να εκφράσει τα συναισθήματά της για εκείνον.



Μιλώντας στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» πριν από λίγες ημέρες, η Kim Kardashian απέδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη της προς τον Pete. «Έλεγα ‘’Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου’’. Πήρα τον χρόνο μου, το βρήκα και νιώθω τόσο ωραία. Θέλω αυτό να το κρατήσω για πάντα», δήλωσε.

Και ο Pete, βέβαια, βλέπει σοβαρά τη σχέση του με την Kim Kardashian, λαμβάνοντας υπόψη ότι έκανε τατουάζ το όνομα της αγαπημένης του στο στήθος του.



Το ζευγάρι περνά πολύ ποιοτικό χρόνο, ενώ όλα δείχνουν πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και είναι στα καλύτερά τους. Ό,τι κι αν κάνει ο πρώην σύζυγος της Kim, Kanye West, φαίνεται πως δεν μπορεί να χαλάσει αυτό που ζουν και μάλλον αυτό τον πονάει ακόμη περισσότερο!

Η 41χρονη επιχειρηματίας είναι μανούλα 4 παιδιών που έχει αποκτήσει με τον 44χρονο Kanye: της 8χρονης North, του 6χρονου Saint, της 4χρονης Chicago και του 2 ετών Psalm.

Πηγή φωτογραφιών: @amyymarie118 @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άγνωστη προδοσία του Pete Davidson που ο Kanye West δεν μπορεί να ξεπεράσει

Η απόφαση που πήρε ο Pete Davidson για τον Kanye West και τις επιθέσεις του