MasterChef: Το Twitter αγανάκτησε μαζί του αλλά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποθέωσε τον καλεσμένο σεφ

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το Twitter αγανάκτησε μαζί του αλλά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποθέωσε τον καλεσμένο σεφ

Η περσινή νικήτρια του MasterChef παρενέβη με τον τρόπο της για τον μέντορα της και στενό συνεργάτη του Έκτορα Μποτρίνι. 

Ο πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου στο MasterChef, δεν ήταν τόσο οι παίκτες αλλά ο καλεσμένος σεφ που πήρε μέρος στην βαθμολογία για την ομαδική δοκιμασία μπλε και κόκκινης ομάδας και αυτό είναι και η πρώτη φορά που συνέβη εδώ και έξι κύκλους του διαγωνισμού. Το κοινό αντέδρασε με την αυστηρότητα του Νίκου Μπίλη, στενού συνεργάτη του Έκτορα Μποτρίνι εδώ και πολλά χρόνια και άφησε κατά μέρος τον αρχηγό Βασίλη που ξεκίνησε πάλι τις επιπολαιότητες. Χθες όμως είχαμε και μία παρέμβαση από την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Αλλά είχαμε και μία έκπληξη, γιατί οι κριτές ανακοίνωσαν πως στην ηττημένη ομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση. Απλά η ομάδα που θα νικήσει και το πιάτο που θα ξεχωρίσει θα έχει για τους παίκτες μοναδικά προνόμια και έπαθλα.


https://www.instagram.com/p/CcBVsPaKSG4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο είναι μέντορας και φίλος»

Αν είχατε δει το Hell's Kitchen θα τον είχατε δει στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι να βοηθά τους παίκτες και σεφ στις δοκιμασίες. Αν παρακολουθείτε τα βραβεία των Χρυσών Σκούφων, θα ξέρετε επίσης ότι ο Νίκος Μπίλης ως βασικός συνεργάτης του Έκτορα Μποτρίνι, μοιράζεται κάθε χρόνο τις διακρίσεις μαζί του για τα εστιατόρια στην Κέρκυρα και την Αθήνα. Μάλιστα το Etrusco στην Κέρκυρα για μία ακόμη χρονιά πρόσφατα πήρε το βραβείο του καλύτερου εστιατορίου. Οι γνώσεις του Μπίλη είναι γνωστές, αλλά ο τρόπος που σχολίασε χθες τα πιάτα των μπλε και των κόκκινων, ήταν αυστηρός, ορθός, κοφτός, χωρίς κανένα συναίσθημα. Παρόλο που φαίνεται αρχικά low profile, το κοινό στο Twitter αντέδρασε και αρκετές φορές θύμωσε, με τον καλεσμένο σεφ και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, όπως θα δείτε και στην φωτο gallery που ακολουθεί. Η μόνη που έσταζε μέλι για εκείνον ήταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

margaritavilis

Η περσινή νικήτρια του MasterChef η οποία από ότι φαίνεται παρακολουθεί τα επεισόδια, έκανε μία ανάρτηση μόλις τον είδε ως καλεσμένο στην ομαδική δοκιμασία. Όπως του έγραψε: «Χαίρομαι που σήμερα το MasterChef προσκάλεσε έναν αγαπημένο για εμένα φίλο και μέντορα. Πάντα θα θυμάμαι όλους τους ανθρώπους που στα πρώτα μου βήματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Είχα πραγματικά την πιο σημαντική καθοδήγηση από έναν ακόμη πετυχημένο επαγγελματία...».



Κατά τα λοιπά, το κοινό τα έβαλε κάποιες στιγμές και με τους αγαπημένους του κριτές, οι οποίοι τρέλαναν στις ερωτήσεις τον Βασίλη, στην πρώτη του προσπάθεια ως αρχηγός στους μπλε. Για να σας θυμίσουμε τι συνέβη εξαρχής, οι κριτές ανακοίνωσαν πως οι ομάδες θα ανασυσταθούν. Ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, Πάνος είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει εκ νέου τις ομάδες και έτσι οι κόκκινοι αποφάσισαν να βάλουν για αρχηγό τον Γιάννο και να πάρουν στην ομάδα τον Νικήτα από τους μπλε και την Ελπίδα που μόλις είχε ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Μπόμπαινας σοφά σχολίασε πως η κίνηση των κόκκινων να πάρουν τον Νικήτα που είναι πολύ καλός παίκτης, έγινε με σκοπό να τον εξουδετερώσουν μέσω της ψηφοφορίας.


https://www.instagram.com/p/CcBa8ZWKj6p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Βασίλης Μπόλος από την άλλη, διακαώς ήθελε εδώ και καιρό να γίνει αρχηγός, οι μπλε του έκαναν το χατήρι, αλλά ο νεαρός, άμα τη εμφανίσει, αντί να ενώσει την ομάδα, την διχοτόμησε. Ο Χριστόφορος νευρίασε με εκείνον και με τον Ταιρίδη, ενώ η Βασιλική με το ζόρι μαγείρεψε. Από ότι φάνηκε από την κριτική που δέχθηκαν τα τελικά πιάτα με vegeterian προσανατολισμό, η μπλε ομάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει. Ευτυχώς που δεν θα έχουμε αποχωρήσεις, γιατί στο σημερινό επεισόδιο, γίνεται η μάχη των μαχών στους μπλε. Και αν ψήφιζε ο ένας τον άλλον θα είχαμε...σφαγή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Διχάστηκε το Twitter με την μάχη Φανής και Γιάννου για την κάρτα ασυλίας

MasterChef: Η Ελπίδα επέστρεψε αλλά ο Γρηγόρης σύμφωνα με το Twitter χάνει την δεύτερη ευκαιρία

MasterChef: O Tζόναθαν αποχώρησε άδικα λόγω της Ελισάβετ και το Twitter ξεσηκώθηκε