Bruce Willis: Η βόλτα στη φύση με τη σύζυγό του μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για την αφασία

Νατάσσα Σχοινά
Bruce Willis: Η βόλτα στη φύση με τη σύζυγό του μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για την αφασία

Ο Bruce Willis, η Emma Heming Willis και η Mabel απολαμβάνουν την εξόρμησή τους στην ύπαιθρο.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ο Bruce Willis πάσχει από αφασία και για αυτόν τον λόγο πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική. Η μεγαλύτερη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, Rumer, έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τον μπαμπά της στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Προς τους φανταστικούς θαυμαστές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώσθηκε με αφασία που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από πολλή σκέψη, ο Bruce αποσύρεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα για εκείνον. Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμάμε τη συνεχιζόμενη αγάπη σας, τη συμπόνια σας και τη στήριξή σας. Προχωράμε με αυτό ως μία δυνατή οικογενειακή μονάδα και θέλαμε να φέρουμε και τους φανς, γιατί ξέραμε πόσα σημαίνει για εσάς. Όπως πάντα λέει ο Bruce ‘Γλεντήστε’ και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό. Με αγάπη, η Emma, η Demi, η Rumer, η Scout, η Tallulah, η Mabel και η Evelyn», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Cbu-CyELWio

Η βόλτα στη φύση μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση

Τώρα, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση, ο 67χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε ανάρτηση της συζύγου του, Emma Heming Willis, κατά τη διάρκεια μίας βόλτας τους στην εξοχή. Τη φωτογραφία φαίνεται πως τράβηξε η Mabel Ray, η 10χρονη κόρη του ζευγαριού που τους συνόδεψε στην εξόρμηση τους.

https://www.instagram.com/p/CcB71bQNFj5

«Η μαμά και ο μπαμπάς στο αγαπημένο τους περιβάλλον», γράφει το caption της φωτογραφίας.

Στα πλάνα που τράβηξαν φαίνεται ο Willis να περπατάει στην εξοχή και η μικρή Mabel να εξερευνά τον χώρο.





Τι είναι η αφασία

Η αφασία είναι μία κλινική πάθηση, η οποία αφήνει τον ασθενή ανήμπορο να επικοινωνήσει αποτελεσματικά. Κάποιοι ασθενείς δυσκολεύονται να βρουν τις σωστές λέξεις για αυτό που θέλουν να πουν, μπερδεύονται και χρησιμοποιούν άλλες, δεν μπορούν να συντάξουν μεγάλες προτάσεις ή συντάσσουν με τέτοιον τρόπο που οι άλλοι είναι δύσκολο, ακόμα και αδύνατο να τους κατανοήσουν. Σύμφωνα με το Johns Hopkins, αυτό οφείλεται σε εγκεφαλική βλάβη στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου, αυτού, δηλαδή, που ελέγχει τη γλώσσα. Δεν επηρεάζει, όμως, την ευφυΐα του ασθενή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική - 5 ταινίες που άλλαξαν τον κινηματογράφο

Η τρυφερή αφιέρωση της Demi Moore στον Bruce Willis για τα γενέθλιά του

Όλα όσα δεν ξέρεις για την άγνωστη σχέση του Bruce Willis με τη Julia Roberts