Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού: «Έχουμε ψιλοτρελαθεί»

Πατούλια Κατερίνα
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού: «Έχουμε ψιλοτρελαθεί»

O Άκης Πετρετζίκης μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Κωνσταντίνας!

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Ο διάσημος σεφ, με story του στον λογαριασμό του στο Instagram, ανακοίνωσε μόλις χτες πως η οικογένειά του θα μεγαλώσει κι άλλο με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, να ετοιμάζονται να χαρίσουν μια αδερφούλα στον μικρό Αχιλλέα.

Οι πρώτες δηλώσεις:

Σε νέα stories στο Instagram, ο Άκης εξήγησε το γιατί επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος και να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα τονίζοντας:

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά - Η ομοιότητα στις δύο ανακοινώσεις

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το νέο μέλος που περιμένουμε, έχουμε ψιλοτρελαθεί, το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος, γιατί κάθε φορά έτσι γίνεται και δεν είναι ωραίο. Καλύτερα να το πούμε εμείς παρά να το πούνε άλλοι, με το καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης!



Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Πετρετζίκης μόλις χτες για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας φαίνεται πως θα είναι κοριτσάκι, αφού μία ανάλογη ζωγραφιά διάλεξε ο σεφ για την ανακοίνωση των ευχάριστων.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, το μικρό Αχιλλέα. Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί βάφτισε και τον Αχιλλέα.

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», είχε γράψει τότε ο διάσημος σεφ στην ανάρτησή του στο Instagram για να μοιραστεί τα ευχάριστα με το κοινό.

Οι δηλώσεις πριν γίνει μπαμπάς

Μιλώντας στο Tik Talk, πέρσι, ο Άκης είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς πέρσι:

«Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και προσωπικά δεν υπάρχει πιο όμορφο από το να κάνεις οικογένεια. Πρέπει να το ζήσεις και να δώσεις το 100%, όταν είσαι έτοιμος. Δεν είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω αλλά θα ήθελα να γίνει σωστά. Η οικογένεια είναι κάτι μαγικό, αλλά αν δεν το ζήσω δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει για μένα πάντως κάτι πιο σημαντικό από τα παιδιά, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από ένα πλασματάκι που τρέχει μέσα στο σπίτι», τόνισε ο Άκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη μεγάλωσε πολύ: Είναι 6,5 μηνών και έχει ξετρελάνει τον σεφ

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιός του Αχιλλέας περπάτησε και εκείνος τρελάθηκε από τη χαρά του