Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για τη δημόσια αναπαραγωγή της ζωής των παιδιών στην Πάτρα

Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για τη δημόσια αναπαραγωγή της ζωής των παιδιών στην Πάτρα

Η Νικολέττα Ράλλη δεν αντέχει να βλέπει άλλο βίντεο και φωτογραφίες τους και ζητάει σεβασμό στη μνήμη τους.

Η επικαιρότητα βρίθει αυτούς τους μήνες με τις εξελίξεις στην υπόθεση των κοριτσιών στην Πάτρα. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, και ο μπαμπάς τους, Μάνος Δασκαλάκης, βρίσκονται στο προσκήνιο, με την πρώτη να είναι ήδη κατηγορούμενη για τη δολοφονία ενός εκ των τριών παιδιών, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Νικολέττα Ράλλη, τώρα, ξεσπά δημόσια και εκφράζει την αντίθετη άποψή της με τη διαρκή έκθεση της ζωής των παιδιών στην Πάτρα.



Τα stories της Νικολέττας Ράλλη για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα

Μία σειρά από stories έκανε η Νικολέττα Ράλλη στον λογαριασμό της στο Instagram για να εκφράσει την αντίθεσή της με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

nikoletta ralli xespasma patra2

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών από την Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ που σταμάτησε και η εκπομπή μας την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μία άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μία άλλη εποχή. Τώρα είναι η περίοδος πένθους και σιωπής», έγραφε το πρώτο story.

nikoletta ralli xespasma patra4
nikoletta ralli xespasma patra10

«Όσον αφορά στο love story Μ και Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χστηκα! Πόσο δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Για αυτό, σας παρακαλώ, Σκάστε. Ένα μόνο μετράει, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει. (Γιατί αλλιώς θα έσκαγα εγώ αν δεν τα έλεγα)», έγραψε στη συνέχεια για να ολοκληρώσει τις σκέψεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλέλια Ρένεση: Το post για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες

«Ο Μάνος πήγε για πασαρέλα στην Ευελπίδων»; Το Twitter δεν βλέπει καμία θλίψη στον Δασκαλάκη

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι