MasterChef: Η ανατροπή με το νέο έπαθλο και το πάρτι στο Twitter με τα σχέδια της Καλλιόπης

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η ανατροπή με το νέο έπαθλο και το πάρτι στο Twitter με τα σχέδια της Καλλιόπης

Η παίκτρια άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά όταν ανακοίνωσε τι θέλει να κάνει με τα λεφτά του επάθλου. Η νέα κόντρα Χριστόφορου και Βασίλη. 

Το χθεσινό επεισόδιο της πράσινης εβδομάδας του MasterChef με oικολογική συνείδηση, ξεκίνησε με την απόλυτη γκρίνια, αλλά στην συνέχεια είχε αρκετό γέλιο. Είχε όμως και ένα ανέλπιστο έπαθλο γιατί για πρώτη φορά εκτός από το Silver Award, των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε κερδίσει ο Γιάννος αποκτήσαμε και το Green Award το οποίο επίσης είχε έπαθλο δέκα χιλιάδες ευρώ. Στον τελικό για αυτό το έπαθλο έφτασε ήδη ο Νίκος αλλά και ο Παναγιώτης και σήμερα θα δούμε την δεύτερη φάση και τον τελικό νικητή φυσικά.


https://www.instagram.com/p/CcDyI7GKXmP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γκρίνια του Χριστόφορου και ο ακατανόητος Βασίλης

Μέχρι να ακούσουν την βαθμολογία των κριτών για την ομαδική, οι παίκτες της μπλε ομάδας αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Δηλαδή να γκρινιάξει σε εθνικό δίκτυο ο Χριστόφορος για τις επιλογές του άμυαλου αρχηγού Βασίλη. Ο διάλογος τους υπήρξε σχεδόν...παιδικός, ειδικά όταν ακούσαμε το επιχείρημα από τον Χριστόφορο (ο οποίος θα ήθελε να είναι με τους απέναντι) ότι ο Βασίλης τους μείωσε, επειδή είπε ότι για το μενού της ομαδικής στηρίζεται πολύ στον Ταιρίδη και την Φανή. Πάντως η Βασιλική και Χριστόφορος είναι από τους παίκτες που με μέτριες ικανότητες και μία δόση αφέλειας και χαβαλέ, έχουν καταφέρει να είναι στο απυρόβλητο και να παραμένουν στον διαγωνισμό.



Νικήτρια ομάδα ήταν η κόκκινη. Κέρδισαν από μία μηχανή καφέ και το δικαίωμα στην συνέχεια να αγωνιστούν για το Green Award των δέκα χιλιάδων ευρώ, που τους άφησε όλους έκπληκτους όταν το ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Γιάννος ως αρχηγός είχε το δικαίωμα να βάλει έναν παίκτη κατευθείαν στον τελικό και επέλεξε τον Νίκο. Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν στην δοκιμασία της μαγειρικής με βασικό υλικό την αγκινάρα. Την οποία και αρκετά ταλαιπώρησαν.


https://www.instagram.com/p/CcECFZOqtkl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα highlights της βραδιάς για τους χρήστες του Twitter η αγαπημένη Καλλιόπη. 'Οταν ρωτήθηκε από τον Σωτήρη Κοντιζά τι θα κάνει το ποσό σε περίπτωση που το κερδίσει, εκείνη απάντησε πως θα τα έχει για την επένδυσή της. Και όταν ο κριτής την ρώτησε ποιο είναι το σχέδιο της, εκείνη απάντησε πως θέλει να κάνει μία καντίνα που να σερβίρει μόνο προβατίνα. Τρελό πάρτι στήθηκε όπως καταλαβαίνετε με τα σχόλια για το παράδοξο επιχειρηματικό σχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και όμως ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είναι παλιός μας γνώριμος και από το MasterChef

MasterChef: Το Twitter αγανάκτησε μαζί του αλλά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποθέωσε τον καλεσμένο σεφ

MasterChef: Διχάστηκε το Twitter με την μάχη Φανής και Γιάννου για την κάρτα ασυλίας