Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε με τον Mod Sun στο Παρίσι - Το μονόπετρο και η ερωτική εξομολόγηση

Ιωάννα Τζανή
Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε με τον Mod Sun στο Παρίσι - Το μονόπετρο και η ερωτική εξομολόγηση

«Τη μέρα που συναντηθήκαμε, ήξερα ότι ήσουν η μία», εξομολογήθηκε για την τραγουδίστρια ο Mod Sun.

He was a boy, she was a girl... και ήταν γραφτό να είναι για μια ζωή μαζί! Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε τον pop-punk rocker Mod Sun στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι, και το ανακοίνωσαν μόλις χθες (8/4) στο Instagram με τις πιο cute αναρτήσεις!

«Ήταν η πιο τέλεια, ρομαντική πρόταση που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Ήμασταν στο Παρίσι με μια βάρκα στον ποταμό Σηκουάνα. Είχαμε βιολί, σαμπάνια και τριαντάφυλλα. Ένιωθα ότι ο χρόνος σταμάτησε και ήταν μόνο οι δυο μας που ζούσαμε τη στιγμή», είπε στο αμερικανικό People η 37χρονη, αναφερόμενη στην πρόταση γάμου του καλού της.

Η Taylor Swift είναι μεγάλη fan της Avril Lavigne και το απέδειξε με αυτόν τον τρόπο

Ο 35χρονος Mod τής ζήτησε να παντρευτούν με ένα custom-designed, σε σχήμα καρδιάς δαχτυλίδι, το οποίο ξετρέλανε τους fans. «Έχει χαραγμένες τις λέξεις "Hi Icon", οι οποίες ήταν οι πρώτες λέξεις που μου είπε όταν γνωριστήκαμε. Και έχει Mod + Avril στο εσωτερικό. Ήξερε από την αρχή ότι ήθελα ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς γιατί την ημέρα που γνωριστήκαμε, φορούσαμε ασορτί δαχτυλίδια σε σχήμα καρδιάς. Το αγαπώ τόσο πολύ», αποκάλυψε η Avril Lavigne.



Παρόλο που η τραγουδίστρια είπε ότι η πρόταση «ήταν μια έκπληξη για εκείνη», ήξερε αμέσως μετά τη συνάντησή τους ότι ήταν ο άντρας της ζωής της... «Ήξερα ότι είχαμε μια πολύ δυνατή σύνδεση από την πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας και της συνεργασίας μας στο στούντιο. Αμέσως», δήλωσε η Avril, η οποία γνώρισε τη Mod Sun κατά τη συνεργασία τους στο τελευταίο της άλμπουμ, «Love Sux».

Και συμπλήρωσε:

«Έκανε την κάθε μου μέρα καλύτερη. Ήταν σαν να τον ήξερα μια ζωή. Όσο περνούσε ο καιρός, τα πράγματα συνέχιζαν να βελτιώνονται και όλο αυτό γινόταν με απίστευτα φυσικό τρόπο».

Το power-pop-punk ζευγάρι ανυπομονεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί!

«Ανυπομονώ να διασκεδάσω, να δημιουργήσω, να εργαστώ μαζί του, να περιοδεύσω μαζί του, να μεγαλώσουμε μαζί. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να γιορτάσεις τις καλές στιγμές, να σε παρηγορήσει στις δύσκολες στιγμές και να είναι εκεί για όλα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του με φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στην Avril, ο Mod Sun έγραψε: «Τη μέρα που συναντηθήκαμε ήξερα ότι ήσουν η μία. Μαζί για πάντα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ονειρευτεί την πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Γονάτισα και κοίταζα στα μάτια σου. Είσαι πολύ όμορφη για να σε περιγράψω με λόγια. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία αναπνοή… Είπα "θα με παντρευτείς;" και εκείνη είπε "ναι". Σ 'αγαπώ Avril».


https://www.instagram.com/p/CcDl8mPpaLP

Η Avril Lavigne θέλησε κι εκείνη με τη σειρά της να μοιραστεί αυτή την ξεχωριστή στιγμή με τους followers της στο Instagram, με την ίδια να γράφει στα γαλλικά κάτω από την ανάρτησή της: «Ναι! Σε αγαπώ για πάντα. Κυριακή 27 Μαρτίου 2022».


https://www.instagram.com/p/CcDmeQXpeOr

Ο Mod Sun ήρθε στη ζωή της από εκεί που δεν το περίμενε!

Η βασίλισσα της ποπ-πανκ μίλησε πρόσφατα στο People για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους και αποκάλυψε ότι δεν έψαχνε για σχέση τον καιρό που εμφανίστηκε ο Mod Sun στη ζωή της (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dylan Smith). «Έλεγα "Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από τους άντρες". Τότε, δύο μέρες αργότερα όλα άλλαξαν», είχε δηλώσει. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει «αμέσως» μετά τη γνωριμία του, καθώς η Lavigne «ακολούθησε την καρδιά της».

«Είχα βγει από μια μεγάλη σχέση και για πρώτη φορά στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι single. Συναντήθηκα με τον Mod Sun για να γράψουμε ένα τραγούδι. Απλώς κάναμε κλικ ο ένας στον άλλον. Σκέφτηκα, "Θα έπρεπε να το κάνεις αυτό;" Ήταν διασκεδαστικό και συναρπαστικό, και αποφάσισα "Κάν΄ το! Η ζωή είναι μικρή. Είμαι Ζυγός, αγαπώ τον έρωτα», είπε.


https://www.instagram.com/p/CaaiFUFvm7N

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί, στα MTV Video Music Awards τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Προς τιμήν των γενεθλίων της Avril τον Σεπτέμβριο, ο Mod μοιράστηκε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram που την αποκάλεσε «ο έρωτας της ζωής μου».

«Χρόνια πολλά στην αδερφή ψυχή μου, τον έρωτα της ζωής μου, το αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο... Άγγελε μου. Στην πιο λαμπερή και χαριτωμένη γυναίκα που έχω δει ποτέ, έκανες τα όνειρά μου πραγματικότητα. Είσαι η ηρεμία μου στο χάος και το καταφύγιό μου από την καταιγίδα. Είσαι κομψή και παράλληλα rock n roll.Γεννήθηκα χωρίς εσένα, πεθαίνω να σε βρω, πάντα θα σου το θυμίζω….Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά @avrillavigne και τα καλύτερα έρχονται. Χρόνια πολλά μικρό μου icon», έγραψε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CUVHkFtAmsM

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για την Avril Lavigne, η οποία χώρισε από τον ρόκερ της Nickelback, Chad Kroeger, το 2015 μετά από δύο χρόνια γάμου. Ήταν επίσης παντρεμένη με τον frontman των Sum 41, Deryck Whibley, από το 2006 έως το 2009.

Πηγή φωτογραφιών: @avrillavigne

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 2 ροφήματα που διατηρούν την Avril Lavigne τόσο λαμπερή όσο την «Sk8er Boi» εποχή

Πού έχει εξαφανιστεί τόσο καιρό; Η τραγουδίστρια σε σπάνια έξοδο με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της