Chart show: Ο Θάνος Καλλίρης έκανε μια αποκάλυψη για τον Λάμπη Λιβιεράτο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Chart show: Ο Θάνος Καλλίρης έκανε μια αποκάλυψη για τον Λάμπη Λιβιεράτο

Ο τραγουδιστής ερμήνευσε παλιές επιτυχίες και αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Ακόμη ένα επεισόδιο της εκπομπής «Chart Show» απολαύσαμε στους δέκτες μας το βράδυ του Σαββάτου (09.04). Η Δέσποινα Βανδή μας παρουσίασε τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν. Υπάρχουν εκατοντάδες τραγούδια που λατρεύτηκαν και χρησιμοποιήθηκαν αργότερα σαν συνθήματα ενώ παραμένουν επίκαιρα μέχρι και σήμερα. Ο Θάνος Καλλίρης και ο Χρήστος Δάντης ήταν μερικοί από τους τραγουδιστές που ανέβηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας αξέχαστα τραγούδια τους.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Θάνου Καλλίρη

https://www.instagram.com/p/CcJdpd6ohn8

Ο Θάνος Καλλίρης εμφανίστηκε on stage και ερμήνευσε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια της δεκαετίας του 90’, κάνοντας κοινό και τηλεθεατές να τραγουδούν μαζί του. Κάποια στιγμή ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ντουέτο του με τον Λάμπη Λιβιεράτο «Ο παλιός είναι αλλιώς» το οποίο τραγούδησε live.


H αποκάλυψη για τον Λάμπη Λιβιεράτο

O γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την ιστορία του ντουέτου αυτού και δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν και άφησε άφωνους τους καλεσμένους του Chart Show. Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε πως την περίοδο εκείνη ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε σχέση με την αδερφή του.


Το Twitter «πήρε φωτιά»

trends

Στην κορυφή των Ελληνικών Twitter trends βρέθηκε για ακόμη μια φορά το hashtag #chartshow. Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το πόσο γοητευτικός παραμένει στα 60 του ο Θάνος Καλλίρης και έσπευσαν να σχολιάσουν πως η φωνή του που δεν έχει αλλάξει καθόλου στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή κεντρικής: chartshowgreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Chart show: Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα νιάτα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Chart Show: Το ταξίδι στα 80s, τα push ups της Βανδή και το... πάρτι στο Twitter