Chart show: Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα νιάτα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Chart show: Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα νιάτα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

H τραγουδίστρια-παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει on camera για τον αγαπημένο της.

Ένα ακόμη επεισόδιο του «Chart Show» απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου (26/03) οι τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή και η ομάδα της μας ταξίδεψαν νοερά με το αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών. Λαμπεροί καλεσμένοι τραγούδησαν στη μουσική σκηνή του show ανάμεσά τους οι: Λευτέρης Πανταζής, Ζαφείρης Μελάς, Κέλλυ Κελεκίδου, Ζωή Παπαδοπούλου και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για τα νιάτα της



Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια αναπόλησε το παρελθόν και την ζωή της όταν και κατέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, ομολογώντας πως τότε έκανε «risky» πράγματα, ενώ αργότερα με την οικογένεια και τα παιδιά τα πράγματα άλλαξαν.

«Το 1994 κατέβηκα στην Αθήνα για πρώτη φορά και έλεγα αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτε; Κάναμε “risky” πράγματα τότε, μετά μεγαλώσαμε, κάναμε παιδιά. άλλαξαν τα πράγματα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Chart Show: Το τραγούδι της Βανδή που ζήλεψε η Γαρμπή και τα δύσκολα χρόνια της Δέσποινας στην Αθήνα

Η επική αντίδραση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τσιφτετέλι



Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του μουσικού show και μίλησε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τσιφτετέλι είναι η «Πριγκιπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα. Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια είχε μια επική αντίδραση όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και αν εκείνος τη στηρίζει.

«Ο αγαπημένος σας σάς έχει στηρίξει;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την τραγουδίστρια να του απαντά με χιούμορ: «Γιατί κοκκίνισες; Με το που με ρωτάς κοκκινίζεις. Δείξε σε παρακαλώ, έχει γίνει σαν παντζάρι. Γιατί με ρωτάς; Ναι!», είπε χαριτολογώντας η Δέσποινα Βανδή.

H Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι στα καλύτερά τους και αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να του αφιερώνει το κομμάτι «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Λίγο αργότερα στο τέλος του τραγουδιού, τον αγκάλιασε και του χάρισε ένα τρυφερό φιλί με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Το τηλεφώνημα της Ναταλία Γερμανού



«Δέσποινα, είσαι μια καταπληκτική παρουσιάστρια της νέας εποχής του Chart Show! Τα πας τέλεια, τα έχω πει και στη δική μου εκπομπή και τα λέω τώρα και στον αέρα της εκπομπής αυτής» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού. «Έχεις ευγένεια, έχει αμεσότητα, έχεις γλυκύτητα οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τα έχεις όλα», είπε on air η παρουσιάστρια στην Δέσποινα Βανδή.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: