Chart Show: Το ταξίδι στα 80s, τα push ups της Βανδή και το... πάρτι στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Chart Show: Το ταξίδι στα 80s, τα push ups της Βανδή και το... πάρτι στο Twitter

Το μουσικό ταξίδι στα 80s ξύπνησε αναμνήσεις στο κοινό, ο Πασχάλης έγινε ο... βασιλιάς του Twitter, ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη μάγεψε με τη μοναδική φωνή της.

Αφιέρωμα στα καλύτερα τσιφτετέλια και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80s είχε το βράδυ του Σαββάτου (3/4) το Chart Show, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές στιγμές και ξυπνώντας αναμνήσεις από την εποχή που η διασκέδαση και η μουσική ήταν στα καλύτερά τους.

Μοναδικές φωνές όπως η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Πασχάλης, ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Σοφία Βόσσου, τίμησαν με την παρουσία τους την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή και χειροκροτήθηκαν από τους τηλεθεατές, οι οποίοι έμειναν καθηλωμένοι στους δέκτες τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους παρακολουθώντας το μουσικό πάρτι του Alpha.

Chart show: Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα νιάτα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Βανδή στα... πατώματα και οι καλύτερες στιγμές του χθεσινού μουσικού ταξιδιού

Τα... push ups και το ντουέτο της Δέσποινας με τον Πασχάλη έγιναν viral στο Twitter, με το κοινό να βρίσκει την παρουσιάστρια του Chart Show πιο διασκεδαστική και απολαυστική από ποτέ - είναι εμφανές ότι έχει αποβάλλει εντελώς το άγχος της πρώτης εκπομπής και το... ζει με την ψυχή της!



Ο Αναστάσιος Ράμμος εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο και πούλησε τους περισσότερους δίσκους την εποχή εκείνη, που δεν είναι άλλο από τον «Αύγουστο» του Νίκου Παπάζογλου.



Παρά το γεγονός ότι το στιλ του είναι διαφορετικό, ο Αναστάσιος Ράμμος απέσπασε εξαιρετικά σχόλια για την ερμηνεία του.

Η Καίτη Φίνου, ως μια σταρ των 80s, έδωσε τη δική της νότα στη βραδιά, ενώ αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την εποχή που εκείνη και ο Στάθης Ψάλτης μεσουρανούσαν.



Όταν πρόκειται για λαϊκές επιτυχίες, όμως, ένα είναι το όνομα που μας έρχεται στο μυαλό: ο αγαπημένος Δημήτρης Κοντολάζος. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε αξέχαστες επιτυχίες όπως το «Εγώ δεν ήμουνα αλήτης» και το «Λυπήσου με», ξυπνώντας αναμνήσεις στους τηλεθεατές με τη χαρακτηριστικη και μοναδική φωνή του, που έχει γράψει ιστορία στα μουσικά δρώμενα.



Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Chart Show.

Cover photo: @chartshowgreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βανδή πόζαρε με τη Δημητρίου στο Chart Show αλλά μια φωτό από το 90 έγινε viral στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη που έκανε για το πρώτο επεισόδιο του Chart Show