Μπόμπα-Τανιμανίδης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Φλωρεντία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μπόμπα-Τανιμανίδης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Φλωρεντία

Το ζευγάρι συνεχίζει το ταξίδι του στην Ιταλία με εκλεκτή παρέα.

Ένα πολυήμερο road trip στην Ιταλία πραγματοποιούν τα τελευταία 24ωρα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ζευγάρι άφησε για λίγο στην Ελλάδα τα δίδυμα, «έβαλε φρένο» στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα οικογενειακό ταξίδι μετά από καιρό μαζί με τα αδέρφια του παρουσιαστή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο αδερφός του Παναγιώτης, η σύζυγός του Βούλα και η αδερφή τους Κασσιανή είναι πολύ δεμένοι. Δυστυχώς δεν έχουν όσο χρόνο θα ήθελαν λόγω απόστασης αφού μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Σάκης, η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες τους κατοικούν στην πρωτεύουσα.

Μπόμπα και Τανιμανίδης full in love στην Φλωρεντία

Μετά την επίσκεψή τους στη Ρώμη, Μπόμπα και Τανιμανίδης βρέθηκαν στην Τοσκάνη ενώ όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν μέσα από τα social media αυτή τη στιγμή είναι στη Φλωρεντία.

https://www.instagram.com/p/CcI299YLYFV

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες και Instagram stories από τo ταξίδι τους με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της .Επόμενος σταθμός για την όμορφη παρέα η μαγευτική Φλωρεντία. Η influencer φωτογραφήθηκε με ένα μωβ φόρεμα ενώ λίγο αργότερα απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

mpompa1

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα στο σπίτι με τις κόρες της και η μία πήρε το ταλέντο της

Το «επίτευγμα» της Χριστίνας Μπόμπα στην Ιταλία

chrismpo italia

Η influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε με ένα Instagram story τι κατάφερε στο ταξίδι αυτό που… τόσο καιρό της είχε λείψει. «Ύπνος 8 ώρες σερί μετά από πολύ καιρό», έγραψε πριν λίγα 24ωρα η Χριστίνα στο story της στο οποίο φαίνεται αγουροξυπνημένη. Η αλήθεια είναι ότι η Χριστίνα Μπόμπα ως νέα μανούλα που είναι – μιας και η Αριάννα και η Φιλίππα είναι μόλις 10 μηνών- έχει στερηθεί τον ύπνο της και αυτή ήταν μια ευκαιρία να τον χορτάσει και να ξεκουραστεί.

Πηγή κεντρικής: chrismpo


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την πιο ευχάριστη στιγμή στο ταξίδι της στην Ιταλία

Μπόμπα-Τανιμανίδης κάνουν βουτιές με τα δίδυμα και το Instagram λιώνει