Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Kim Kardashian: «Είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη» με τον Pete Davidson

Ιωάννα Τζανή
Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Kim Kardashian: «Είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη» με τον Pete Davidson

«Eίμαι κορίτσι για σχέση και δε θα ήμουν με κάποιον αν δε σκόπευα να είμαι για πολύ καιρό μαζί του», λέει η Kim Kardashian.

Η Kim Kardashian δεν μπορεί παρά να χαμογελάει μιλώντας για τον σύντροφό της, Pete Davidson, αφού το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του! Μιλώντας στη Robin Roberts, η σταρ των Kardashians δήλωσε «ήρεμη» και «ευτυχισμένη» μέσα στη σχέση της.

Οι δυο τους περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και αδιαφορούν για τα ξεσπάσματα του πρώην της Kim, Kanye West. Ο 28χρονος την υποστηρίζει σε καθετί και στέκεται δίπλα της «βράχος».

Ακούει ο Kanye; Η μαμά του Pete Davidson θέλει ο γιος της να αποκτήσει παιδί με την Kim

Η γλυκιά εξομολόγηση για τον Pete Davidson

Στη νέα της συνέντευξη, η Kim εξομολογήθηκε: «Είμαι σίγουρα ένα κορίτσι για σχέση και δε θα ήμουν με κάποιον αν δε σκόπευα να είμαι για πολύ καιρό μαζί του. Προφανώς, θέλω να αφιερώσω τον χρόνο μου σε εκείνον, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη. Και, είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να είσαι ήρεμος».

Η Robin Roberts ρώτησε τη μαμά των Kardashian, Kris Jenner, ποια είναι η γνώμη της για τον σύντροφο της Kim και εκείνη απάντησε: «Ο Pete είναι υπέροχος. Είναι πολύ καλός τύπος», ενώ η Khloé Kardashian πρόσθεσε : «Την κάνει να γελάει συνέχεια».

Το love story Kim Kardashian - Pete Davidson

Η σχέση της 41χρονης Kardashian με τον 28χρονο Davidson έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2021, όταν εθεάθησαν χέρι χέρι στο Buena Park της Καλιφόρνιας. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Pete αποκάλεσε την Kim «κοπέλα» του για πρώτη φορά σε συνέντευξή του με την Kay Adams.

Στις 11 Μαρτίου και μια εβδομάδα μετά τον επίσημο χωρισμό της από τον Kanye West, η Kim Kardashian κοινοποίησε στο Instagram τις πρώτες της φωτογραφίες με τον νέο σύντροφό της, Pete Davidson.



Η επιχειρηματίας σκοπεύει να μιλήσει για τη γνωριμία της με τον κωμικό, αλλά και να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση τους, στο επερχόμενο reailty της οικογένειας στο Hulu, «The Kardashians».

Πηγή φωτογραφιών: @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Pete Davidson έκανε την Kim τατουάζ στο στήθος: Τα απίθανα sms που αντάλλαξε με τον Kanye West

Η άγνωστη προδοσία του Pete Davidson που ο Kanye West δεν μπορεί να ξεπεράσει