Όλα όσα γνωρίζουμε για το δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez

Νατάσσα Σχοινά
Όλα όσα γνωρίζουμε για το δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez

Η σημασία του πράσινου χρώματος και το εξωπραγματικό κόστος του μονόπετρου της JLo.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Jennifer Lopez, αφού ο καλός της, Ben Affleck, της έκανε πρόταση γάμου. Το κοινό, βέβαια, δεν είναι ότι εξεπλάγη, καθώς, μετά την πράγματι απρόσμενη επανασύνδεσή τους, το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Κάπως έτσι, η JLo παρέπεμψε τους followers της στο site της για να δουν τη μεγάλη ανακοίνωση του αρραβώνα, με το εκθαμβωτικό διαμαντένιο μονόπετρο που φοράει στο χέρι της -και που όχι και τόσο επιτυχημένα προσπάθησε να κρύψει- να είναι ένα από τα top θέματα συζήτησης στη showbiz.

Το πράσινο χρώμα του διαμαντιού δεν είναι καθόλου τυχαίο

Το βράδυ της Παρασκευής, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με το εντυπωσιακό της μονόπετρο, ένα δαχτυλίδι με πράσινο διαμάντι 8,5 καρατιών. Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι τυχαίο στην επιλογή του συγκεκριμένου σχεδίου και χρώματος.

https://www.instagram.com/p/CcKwkvPKNEQ

Για την 52χρονη τραγουδίστρια, το πράσινο ανέκαθεν είχε πολύ ιδιαίτερη σημασία. «Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Έχω συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου, στις οποίες φανταστικά πράγματα έχουν συμβεί όταν φορούσα πράσινο», είπε η Lopez.

Το εξωπραγματικό κόστος του μονόπετρου

Όσο για το κόστος και τη σπανιότητα του δαχτυλιδιού, τα πράγματα συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα. Ο CEO της Diamond Pro, Mike Fried (σ.σ. κορυφαίος γνώστης στον τομέα των διαμαντιών που βοηθάει το κοινό να μην πέφτει σε παγίδες), μίλησε στην Page Six και σχολίασε την επιλογή που έκανε ο Affleck.

«Εάν αυτό είναι πράγματι ένα πράσινο διαμάντι, τότε είμαι αποσβολωμένος . Ένα πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα σπάνιο και θα έκανε την αξία του προηγούμενου δαχτυλιδιού αρραβώνα τους να μοιάζει ελάχιστο. Θα κοστολογούσα την αξία του δαχτυλιδιού αρκετά πάνω από τα 5 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να κοστίζει ακόμα και πάνω από 10 εκ.», σχολίασε.

lopez affleck engagement ring2 copy

Η δεύτερη θα είναι και η τυχερή τους φορά

Φαίνεται πως, αυτήν τη φορά, το ζευγάρι θέλει να ζήσει τον έρωτά του χωρίς φειδώ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση του. Όχι ότι το οικονομικό αποτελεί πρόβλημα, βέβαια, αλλά, και πάλι, δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς από ορισμένες «λεπτομέρειες».

Άλλωστε, η JLo είχε δηλώσει πως την πρώτη φορά που ήταν μαζί πριν από 20 χρόνια, ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και πως ο χωρισμός τους επί της ουσίας οφειλόταν στην απειρία τους με την έκθεση στη δημοσιότητα.

«Ήταν μία κτηνωδία. Είναι από αυτά τα πράγματα τα οποία κρατάς θαμμένα τόσο βαθιά μέσα σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Ο Ben και εγώ ήμασταν τόσο ερωτευμένοι εκείνη την εποχή. Αλλά, παράλληλα, υπήρχαν και όλες αυτές οι κριτικές και, στην κυριολεξία, κατέστρεψαν τη σχέση μας. Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή, πως το σημαντικότερο πράγμα στις ζωές μας ήμασταν εμείς οι δύο και μόνο», είχε δηλώσει η σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jennifer Lopez και Ben Affleck αγοράζουν νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους

H Jennifer Lopez αποκάλυψε τον αρραβώνα της με τον Affleck με ένα συγκινητικό video 20 δευτερολέπτων

Το μονόπετρο στο δάχτυλο της Jennifer Lopez πρόδωσε τον αρραβώνα με τον Ben Affleck