Jennifer Lopez και Ben Affleck αγοράζουν νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Jennifer Lopez και Ben Affleck αγοράζουν νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους

Ένα... μικρό παλατάκι παζαρεύουν οι Bennifers για να μείνουν μαζί. Μάλλον αυτό είναι και το σπίτι που θα μείνουν προετοιμάζοντας και το γάμο τους. 

Ψάχνουν για την νέα τους ερωτική φωλιά η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και ήδη οι μεσίτες τους ψάχνουν στο Los Angeles, για να τους βρουν την καταλληλότερη. Μάλιστα όπως αποκάλυψε το ΤΜΖ, ήδη έχουν δώσει μία γενναιόδωρη προσφορά για να αποκτήσουν μία έπαυλη στην περιοχή του Βell Air μία από τις διασημότερες στο L.A. H αγορά της νέας κατοικίας μάλλον σημαίνει ότι ετοιμάζονται και για το γάμο τους, αφού ήδη συγκατοικούν εδώ και ένα χρόνο.



Ένα μικρό παλάτι για το διάσημο ζευγάρι

Το πανέμορφο ζευγάρι δε στερείται από ταλέντο, ομορφιά και φυσικά χρήματα. Και οι δύο αυτοί τη στιγμή είναι στη λίστα με τους πιο ευκατάστατους σταρ του Hollywood. Δεν τους είναι καθόλου δύσκολο να αγοράσουν ότι επιθυμούν. Αυτή τη φορά όμως το γεγονός πως έχουν κινητοποιήσει δύο από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία του Los Angeles, για να βρουν το σπίτι των ονείρων τους, σίγουρα σημαίνει ότι δεν θέλουν να χάνουν καθόλου χρόνο ακόμη και για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Την απόφαση για να ζήσουν για πάντα μαζί, την έχουν ήδη πάρει. Όσο ανέφικτο και αν είναι αυτό το «για πάντα» στον λαμπερό κόσμο του star system στην Αμερική. Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, οι Bennifers όπως τους αποκαλούν οι θαυμαστές τους, έχουν «βάλει» στο μάτι, μία ηλιόλουστη έπαυλη στην περιοχή του Bell Air, όχι πολύ μακριά από εκεί που μένει ήδη η Lopez μαζί με τα δύο της παιδιά και πλέον και τον Ben.

hiltonhyland

Το σπίτι έχει 10 υπνοδωμάτια, 17 μπάνια, τρία σαλόνια, ένα μεγάλο play room, αίθουσα κινηματογραφικής προβολής για 20 άτομα, πισίνα φυσικά και γυμναστήριο, καθώς και ένα μικρό γήπεδο του γκόλφ. Ο Τεξανός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης το δίνει στην προνομιακή τιμή των 60 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι κάνει τα...παζάρια του για να κατεβάσει την τιμή στα 50 εκατομμύρια, καθώς υπολογίζει φυσικά και το κόστος της τυχόν ανακαίνισης και της αλλαγής της διακόσμησης. Θέλουν πριν το φθινόπωρο να έχουν μετακομίσει στο νέο τους σπίτι, στο οποίο ο Affleck θα μπορεί φυσικά να φιλοξενεί για όσες μέρες μένουν μαζί του και τα 3 παιδιά που έχει αποκτήσει με την Jennifer Garner. Όσο για το γάμο; Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, πως δεν αργεί, αλλά μάλλον το ζευγάρι θα θελήσει να κάνει την τελετή αρκετά prive, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά tabloids.


https://www.instagram.com/reel/CVt9rh6J8bA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ben Affleck είναι ο μεγαλύτερος fan της Jennifer Lopez και το απέδειξε στα βραβεία iHeartRadio

Jennifer Lopez: Το βίντεο της από το 2014 που έγινε viral και δείχνει πως δεν μεγαλώνει

H Jennifer Lopez βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εμφανίσει τον Ben Affleck στο video clip της

Photo credits Associated Press / Instagram @Jennifer Lopez @Hiltonhyland