Το μονόπετρο στο δάχτυλο της Jennifer Lopez πρόδωσε τον αρραβώνα με τον Ben Affleck

Πατούλια Κατερίνα
Το μονόπετρο στο δάχτυλο της Jennifer Lopez πρόδωσε τον αρραβώνα με τον Ben Affleck

Το εν λόγω μονόπετρο είναι διαφορετικό από εκείνο στον πρώτο αρραβώνα του Ben Affleck με τη Jennifer Lopez.

Όλα δείχνουν πως η Jennifer Lopez είπε το μεγάλο ναι (ξανά) στον Ben Affleck και το ζευγάρι έχει φουντώσει τις φήμες περί αρραβώνα, χάρη στην πρόσφατη εμφάνιση της Lopez.

Η 52χρονη τραγουδίστρια σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει έναν χρόνο από την επανασύνδεση με τον Ben Affleck που προκάλεσε φρενίτιδα στους απανταχού fans της και ο τρόπος για τον οποίο μιλά πάντα στις συνεντεύξεις της για το νέο αυτό ξεκίνημα στο πλευρό του Ben, δείχνει πως σύντομα το ζευγάρι θα έχει το happy end που όλοι περίμεναν.

Η Jennifer Lopez συγκινεί για τη δεύτερη ευκαιρία με τον Ben Affleck: «Θα κάνω τα πάντα»!

Το μονόπετρο βγάζει μάτι!



Η Jenny From the Block εμφανίστηκε σε παπαράτσι πόζες για ψώνια στο Los Angeles με την 14χρονη κόρη της Emme.

Αυτό που όλοι παρατήρησαν, ήταν το μονόπετρο που έβγαζε μάτι στο δάχτυλό της. Η Lopez με τον 49χρονο Affleck, 49, σχεδόν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν 2 περίπου δεκαετίες αλλά έληξαν τον αρραβώνα το 2004. Την ίδια χρονιά η Lopez παντρεύτηκε τον Marc Anthony με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα παιδιά της. Ο Affleck παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά, το 2005 την Jennifer Garner και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CcFe1YoqUtD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη δεύτερη αυτή προσπάθεια στη σχέση του ηθοποιού με την τραγουδίστρια σχολίασε στο Vanity Fair είχε σχολιάσει ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της JLo, Rob Shuter, ο οποίος είχε μιλήσει και για το πρώτο εκείνο δαχτυλίδι αρραβώνων:

«Δεν ξέρω αν θα είναι το παλιό δαχτυλίδι. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το δώρισε, σίγουρα δεν το επέστρεψε. Πιστεύω όμως πως θα είναι ένα καινούργιο μονόπετρο».

Τι είχε σχολιάσει η Jlo για τη δεύτερη ευκαιρία

«Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, φοβόμουν λιγάκι προτού εκθέσουμε τη σχέση μας, γιατί παλιά ήμασταν αθώοι και ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο», είπε η Lopez πρόσφατα για τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της.

Lopez και Afffleck επανασυνδέθηκαν πριν έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2021οπότε και η Lopez έληξε τον αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez.

Οι εκπρόσωποι τον Bennifer δεν έχουν επιβεβαιώσει τον αρραβώνα ακόμα.

Νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Όλα δείχνουν πως ο γάμος της Jlo με τον Ben είναι προ των πυλών και το ζευγάρι έχει βρει ήδη το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ben Affleck είναι ο μεγαλύτερος fan της Jennifer Lopez και το απέδειξε στα βραβεία iHeartRadio

Jennifer Lopez: Το βίντεο της από το 2014 που έγινε viral και δείχνει πως δεν μεγαλώνει

H Jennifer Lopez βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εμφανίσει τον Ben Affleck στο video clip της