Η Paris Hilton έτοιμη να γίνει μαμά: «Θα ήθελα δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι»

Η Paris Hilton έτοιμη να γίνει μαμά: «Θα ήθελα δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι»

Η χρυσή κληρονόμος επιθυμεί να βιώσει τον ρόλο της μητρότητας.

Έτοιμοι να γίνουν γονείς και να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους είναι η Paris Hilton και ο σύζυγός της Carter Reum. Σε πρόσφατες δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή η χρυσή κληρονόμος ανέφερε: «Μου αρέσει που είμαι παντρεμένη. Νιώθω ότι τελικά βρήκα το τέλειο ταίρι και νιώθω τόσο ασφαλής. Επιτέλους έχω το σπίτι μου και ανυπομονώ να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά».

Η Paris Hilton και η επιθυμία για δίδυμα

https://www.instagram.com/p/Cad4ZiIrzqQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι η χρυσή κληρονόμος και τηλεπερσόνα μιλούσε για παιδιά από την αρχή της σχέσης και συγκεκριμένα από τα πρώτα της ραντεβού με τον Carter Reum. «Θα ήθελαν πολύ να κάνουν δίδυμα», ανέφερε η πηγή.

«Νομίζω ότι θα ήταν καταπληκτικό», είπε η Paris Hilton στην κάμερα. «Θα ήθελα δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι ή ότι άλλο μας συμβεί. Θα μου άρεσε αυτό ή δίδυμα κοριτσάκια επειδή αγαπώ τα κορίτσια», αποκάλυψε η Hilton.

Η 41χρονη είχε αποκαλύψει ότι υπέβλήθη σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης θέλοντας να μείνει άμεσα έγκυος. «Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να διαλέξω δίδυμα αν μου αρέσει. Η Kim Kardashian είναι στην πραγματικότητα αυτή που μου είπε για αυτό. Δεν ήξερα τίποτα γι 'αυτό πιο πριν», δήλωσε πριν λίγο καιρό η Hilton.

Ο λαμπερός γάμος της Paris Hilton και του Carter Reum

https://www.instagram.com/tv/CZVSjGcrZ68/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γάμος της 41χρονης Paris διεξήχθη τον περασμένο Νοέμβριο στην αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του παππού της Barron Hilton, στο Bel Air του Λος Άντζελες και είναι αναμφίβολα ένα από τα κοσμικά γεγονότα του 2021. Tο νυφικό της Paris Hilton επιμελήθηκε ο οίκος Oscar de la Renta ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, Niki Hilton, Tessa Hilton, Halle Hammond, Whitney Davis και Farrah Aldjufie, είναι δημιουργία Alice + Olivia. Η διακόσμηση της τελετής ήταν άκρως εντυπωσιακή με πολυτελή σερβίτσια και διακοσμητικά για τα τραπέζια τα οποία λέγεται ότι κόστισαν περίπου 70.000 δολάρια.



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Paris Hilton: Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Carter Reum – Η 9χρονη κόρη και το μεγάλο παράπονο

Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι