Paris Hilton: Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Carter Reum – Η 9χρονη κόρη και το μεγάλο παράπονο

Πατούλια Κατερίνα
Paris Hilton: Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Carter Reum – Η 9χρονη κόρη και το μεγάλο παράπονο

Φαίνεται πως ο τόσος ντόρος για τον γάμο της Paris Hilton έφερε στην επιφάνεια το παρελθόν του νέου της συζύγου που έκρυβε ένα παιδί!

 

Φαίνεται πως ο τόσος ντόρος για τον γάμο της Paris Hilton έφερε στην επιφάνεια το παρελθόν του νέου της συζύγου που έκρυβε ένα παιδί!

Το κρυφό παιδί του συζύγου της Paris

Λίγο μετά τον γάμο, ήρθε το σκάνδαλο για την Hilton μιας και ο νέος της σύζυγος έχει μια μπλεγμένη οικογενειακή κατάσταση σύμφωνα με την Page Six.


https://www.instagram.com/p/CWMo73pJTH6

O 40χρονος Carter Ream έχει ένα παιδί που κρατούσε μυστικό και το οποίο έχει δει μόνο μία φορά.
Η κόρη του νέου αγαπημένου της Paris είναι εννιά ετών και ο μπαμπάς της την έχει δει μόνο μια φορά, την ημέρα που γεννήθηκε.
Η μητέρα της μικρής είναι η Laura Bellizzi, μια ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε στο σόου Secrets of Aspen και η οποία είχε έναν δεσμό και με τον Mel Gibson.

Μητέρα και κόρη ζουν στην Καλιφόρνια και ο νέος σύζυγος της Paris φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκε με την αποκάλυψη του μυστικού του και τόνισε μέσω του εκπροσώπου του:

«Οι άνθρωποι που πρέπει γνωρίζουν αυτή την ιστορία εδώ και δέκα χρόνια. Ο Carter υποστηρίζει το παιδί αυτό και μπορεί να μην έχει την παραδοσιακή σχέση πατέρα και κόρης αλλά της δίνει ό,τι χρειάζεται από τη μέρα που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει».

Ο Reum έχει αναγνωρίσει το παιδί παρότι η μικρή δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε τεστ πατρότητας, σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε η Post.

Πονάει η 9χρονη- Θέλει τον μπαμπά της

Έλα όμως που η 9χρονη είδε τον γάμο του μπαμπά της και ζήλεψε μιας και ένιωσε πως την άφησε απ’ έξω στην τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του. Πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά:

.

parishilton gamos1

Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

«Το κορίτσι είδε τα άρθρα που ο Carter και η Paris μιλούν για την επιθυμία να γίνουν γονείς και ένιωσε απίστευτη απόρριψη. Θέλει να έχει μια σχέση με τον πατέρα της, το μόνο που θέλει να τον γνωρίσει. Θέλει να ενώσει τα χαμένα κομμάτια του παζλ για την ίδια και είναι σε μια ηλικία που το να ορίσει την ταυτότητά της είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά θέλουν να ξέρουν ποια είναι και από ποιον δημιουργήθηκαν.

Εκείνος θα την βοηθήσει να το κάνει αυτό. Δεν έχει να κάνει με τον Reum και τη μαμά της, είναι σημαντικό για να νιώσε το παιδί πλήρες και είναι ένα απίθανο μικρό κορίτσι με μπόλικη αγάπη για να δώσει και θέλει να την δώσει σε εκείνον και στην οικογένειά του».

Δεύτερη πηγή από το περιβάλλον της 9χρονης, τονίζει πως η μικρή έχει δυσκολευτεί όλα αυτά τα χρόνια με την απουσία του πατέρα της από τη ζωή της και έχει πληγωθεί συναισθηματικά από τη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος εκείνου με την Paris:

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που περνάει, είναι σε μια ηλικία που θέλει τη στήριξη του μπαμπά της, το να την ακούσει, να την γνωρίσει. Μπορεί εκείνος να μην την αγαπά αλλά εκείνη διεκδικεί την αγάπη του».

Την ίδια στιγμή, Paris και Carter έχουν ήδη μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία εξωσωματικής στην οποία έχουν μπει με σκοπό να γίνουν σύντομα γονείς

Ο λαμπερός γάμος της Paris

Ο γάμος της 40χρονης Paris διεξήχθη στην αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του παππού της Barron Hilton, στο Bel Air του Λος Άντζελες και είναι αναμφίβολα ένα από τα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Ο γάμος θα μεταδοθεί σύντομα και τηλεοπτικά, αφού η Paris Hilton φρόντισε να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα και το νέο ριάλιτι «Paris in Love», το οποίο παρουσιάζει τον έρωτα της με τον σύζυγό της

Tο νυφικό της Paris Hilton επιμελήθηκε ο οίκος Oscar de la Renta ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, Niki Hilton, Tessa Hilton, Halle Hammond, Whitney Davis και Farrah Aldjufie, είναι δημιουργία Alice + Olivia. O Valentino, η Kim Kardashian και πολλοί ακόμη celebrities ακούγεται ότι έδωσαν το «παρών» στον γάμο της χρυσής κληρονόμου και του Carter Reum.



Δες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kim Kardashian: Αδιανόητο αυτό που έκανε μετά τον γάμο της Paris Hilton - Και φυσικά έγινε viral

Demi Lovato: Ερμήνευσε το «I will always love you» στον γάμο της Paris Hilton και μάγεψε τους πάντες

Αρραβώνας - έκπληξη για την Paris Hilton: Όλο το άλμπουμ της πρότασης γάμου