Survivor: Λίγο πριν το πάρτι ένωσης των ομάδων, το post της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου είναι το mood μας

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Λίγο πριν το πάρτι ένωσης των ομάδων, το post της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου είναι το mood μας

Το πάρτι ένωσης των ομάδων έρχεται, η αντοχή μας στους καυγάδες στο Survivor μας εγκατέλειψε εδώ και μέρες. O Πολύς Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, βλάπτει σοβαρά την υγεία. 

Δύο εβδομάδες έχει συμπληρώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor και οι καυγάδες που έχει δημιουργήσει κάνουν τον Βαλάντη να μοιάζει μπροστά του με λευκό περιστεράκι. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει παίκτης της ομάδας των Μπλε που να θέλει να βλέπει στην ομάδα του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Συσπείρωση των Μπλε- Κοόκκινο πανί ο Εμμανουήλ

Τέτοια συσπείρωση των Μπλε δεν έχει ξανασυμβεί τέσσερις μήνες τώρα, οι οποίοι έχουν χάσει 5 από τους έξι αγώνες που έχουν παίξει. Καταλαβαίνεις πως το γεγονός ότι συσπειρώθηκαν κατά του Εμμανουήλ όλοι οι παίκτες, ακόμα και ο Σοϊλέδης και ο Ταλάντζεβ και ο Μαρτίκας και η Βρισηίδα, μιλάμε για ακατανίκητη λαχτάρα να βρεθεί ο βασιλιάς του Τικ Τοκ εκτός Survivor.

Κι ενώ πλησιάζει το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων την επόμενη εβδομάδα, η μοναδική παίκτρια των Μπλε που νιώθει Yolo στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος, είναι η Σοφιάννα, η κάτοχος ακόμα μίας ατομικής ασυλίας.


Ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε ακόμα και τη συνδρομή της αντίπαλης ομάδας των Κόκκινων, τη βοήθειά τους, να στηρίξουν την απόφαση της Μπλε ομάδας, θυμίζοντάς τους πως στο παρόμοιο δικό τους περιστατικό με τον Βαλάντη, όλοι στήριξαν την απόφασή τους να διώξουν τον τραγουδιστή από το νησί της Καραΐβικής.

Τελικά, η κάλπη των Μπλε στο πρώτο συμβούλιο ασυλίας, έδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Πάντως, αν υπάρχει μία κερδισμένη αυτό το διάστημα, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία η μάχη κόντρα στον Κωνσταντίνο και την Βρισηίδα, έστειλε στο σπίτι της. Η πόζα που επέλεξε η Παπαδοπούλου, για το πρώτο της Post στο Instagram, είναι το Mood που έχουμε παρακολουθώντας ακόμα έναν ομηρικό καυγά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κόντρα σε όλους.

https://www.instagram.com/p/CcIkrKSMRam

«Σημείο σταθμός αυτό το ταξίδι για εμένα… Στην γη αυτήν που οι άνθρωποι έχουν άλλην αίγλη … Δοτικοι ,χαρούμενοι ,ευλογημένοι, τραγουδούν, μάχονται για την πραγματική επιβίωση κ είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν από το οποίο ελάχιστο υστέρημα τους Άνθρωποι όμορφοι. Εζησα 4 μήνες σχεδόν κοντά σε αυτήν την γη περπατωντας την κ ένα μεγάλο μου κομμάτι έχει αφεθει πίσω. Βαθιά συγκινημένη. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας κ χαίρομαι που επιτέλους συστηθήκαμε», έγραψε η Παπαδοπούλου, η οποία γλίτωσε πραγματικά τη μεγάλη γκρίνια και τους τσακωμούς εξαιτίας του βασιλιά του Τικ Τοκ.

Τι είπε το Twitter για το πρώτο συμβούλιο ασυλίας αυτής της εβδομάδας; Δες την παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διαλέγει μεταξύ Ναυσικάς και Μυριέλλας χωρίς διπλωματίες

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά