Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διαλέγει μεταξύ Ναυσικάς και Μυριέλλας χωρίς διπλωματίες

Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διαλέγει μεταξύ Ναυσικάς και Μυριέλλας χωρίς διπλωματίες

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολιάζει όσους είναι ακόμη στο νησί.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει αρκετές εβδομάδες πια που έχει αποχωρήσει από το Survivor, όμως, το όνομά του είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει να ασχολείται με το Survivor και συχνά – πυκνά σχολιάζει τα δρώμενα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Λόγω της ενεργής του παρουσίας, το κοινό πλέον του στέλνει ερωτήσεις προς απάντηση και ο Κωνσταντάρας δε διστάζει ούτε να τις απαντήσει ούτε και να τις δημοσιεύει ώστε να δουν και οι υπόλοιποι το περιεχόμενό τους.



Τα νέα stories του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor

Κάποιος χρήστης έστειλε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα για να τον ρωτήσει τελικά ποια είναι η αγαπημένη του μεταξύ της Ναυσικάς και της Μυριέλλας. Άλλωστε, ο δημοσιογράφος είχε εκφράσει τη συμπάθεια και την αδυναμία του και στις δύο κοπέλες και το κοινό θέλησε μία απάντηση χωρίς διπλωματίες. Και την είχε.

lampros konstantaras survivor muriella emmanouil3

«Ναυσικά ή Μυριέλλα; Και μην πεις και τις 2 είναι. Είναι ολοφάνερο σε ποια έχεις αδυναμία», τον ρώτησε ένας/μια φαν και ο Κωνσταντάρας απάντησε επισυνάπτοντας μία φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος με τη Μυριέλλα σε ένα από τα επεισόδια του Survivor.

Η σπόντα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας παίκτης που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στους θεατές του Survivor. Κάποιοι τον συμπαθούν ενώ άλλοι τάσσονται με το μέρος εκείνων που υποστηρίζουν ότι «μία λέει το ένα και μία το άλλο». Ένας από τους τελευταίους έστειλε μήνυμα στον Κωνσταντάρα για να τον ρωτήσει πότε πρόκειται να φύγει ο Εμμανουήλ και εκείνος του απάντησε: «Μετράει αντίστροφα».

lampros konstantaras survivor muriella emmanouil4

Δες περισσότερες απαντήσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα στις ερωτήσεις των followers του στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθέωση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Twitter μετά την αποχώρηση από το Survivor (photos)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τι κρύβει η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Survivor: Η ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ενέπνευσε το Twitter - Όλοι σχολιάζουν την ηλικία του