Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Και η Ευρυδίκη και η Βρισηίδα υποψήφιες στο Survivor και το κοινό απορεί αν θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ακόμα ένα βράδυ, ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας για τους παίκτες του Survivor με τη Μπλε ομάδα να γνωρίζει ακόμα μία ήττα και να μπαίνει ξανά σε διαδικασία ψηφοφορίας για την αποχώρηση.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά όλων

Μετά τον ερχομό του στον Άγιο Δομίνικο, ο κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από την ομάδα του. Ο 37χρονος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τους Μπλε και μετά τη νέα ήττα της ομάδας του, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε συνυποψήφιος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου την οποία επέλεξαν οι συμπαίκτες της και την ανέδειξαν ως υποψήφια μέσα από την κάλπη.



Η απώλεια του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια


https://www.instagram.com/p/Cb8XF_RMV4l

Ο Τάκης δέχτηκε τα συλλυπητήρια της παραγωγής και του ίδιου του Γιώργου Λιανού και λίγο μετά είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με μέλη της οικογένειάς του εκτός κάμερας για να αποφασίσει αν θα αποχωρήσει έστω και πρόσκαιρα από το παιχνίδι ή αν θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Η Σοφιάννα έδωσε την Ευρυδίκη

Τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Κωνσταντίνο και τη Βρισηίδα ήταν τελικά η Ευρυδίκη Παπαδαπούλου την οποία έδωσε η Σοφιάννα. Η Ευρυδίκη εξήγησε πως δεν θέλει να αποχωρήσει ακόμα και θα ήθελε να παραμείνει για να απολαύσει μαζί με τους συμπαίκτες της το πάρτι της ένωσης που πλησιάζει.



Κωνσταντίνος κατά Μαρτίκα και Καραγκούνια

Δεν πτοήθηκε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την υποψήφιότητά του και από την απώλεια του πατέρα του Καραγκούνια. Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε πια τον Σπύρο Μαρτίκα να τα βάζει με τον Εμμανουήλ αλλά το ίδιο έκανε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος παρέμεινε στην Καραϊβική έχοντας προηγουμένως τονίσει πως πολύ δύσκολα θα προλάβαινε με τις πτήσεις που διαρκούν πολλές ώρες να φτάσει έγκαιρα στην κηδεία του πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο δικαστής Μαρτίκας επέστρεψε και η Κάτια έγραψε τον επίλογο στο Survivor

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter μιλά για τους νέους παίκτες

Survivor: «Δε θα το πιστέψεις», αλλά ο Τάκης τσακώθηκε και με άλλο παίκτη λόγω... επαγγέλματος