Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Ιωάννα Τζανή
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Η ηθοποιός μίλησε για τον «πόλεμο» που δέχτηκε από τα media όταν υποδύθηκε τη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τη δική της άσχημη εμπειρία στο θέατρο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και η επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως δίνει όλη της την ψυχή σε ό,τι κάνει. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει ότι έχει δεχτεί «πόλεμο» από τα ΜΜΕ στο παρελθόν, ενώ έχει βιώσει και άσχημες στιγμές κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Dot» και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη, η Κατερίνα μίλησε από καρδιάς για όλα και δε δίστασε να αποκαλύψει πράγματα για πρώτη φορά, όπως το πώς ένιωσε όταν συνεργάστηκε με έναν άνθρωπο που της έκανε bullying, αλλά και τον λόγο που σταμάτησε την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CaRjg8CLjdx

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το κίνημα #MeToo

«Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι μωρέ έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός. Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα όπως ξέρεις. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άγρια συμπεριφορά, μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Το έλεγα και στις γυναίκες και στους άντρες. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε μιλώντας για τη δική της προσωπική εμπειρία:

«Είναι φοβερό να παίζεις με έναν συμπαίκτη που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό. Είχε τον τρόπο να το κάνει μέσα από τα δόντια. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε βαρέσει κόκκινα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στη Ζέτα Δούκα, η οποία έκανε την αρχή για να ξεκινήσουν να βγαίνουν προς τα έξω όλα αυτά που συνέβαιναν στον απόκρυφο κόσμο της τηλεόρασης και του θεάτρου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα. Ήξερα πως θα το κάνει. Είχε επικοινωνήσει μαζί μου, ζητώντας μια υποστήριξη κατά κάποιον τρόπο για αυτό της το βήμα. Της χρωστάμε πολλά για αυτή της την κίνηση. Έφτιαξε το πλαίσιο ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να ελευθερωθούν. Έξω οι νοσηρές συμπεριφορές».

https://www.instagram.com/p/CZzhS7FuZ54

Η έντονη κριτική που δέχτηκε από τα media και ο λόγος που σταμάτησε την τηλεόραση

«Έχω χτυπηθεί από τα Μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, ειδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και συμπλήρωσε:

«Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο. Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους… Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα. Αφήστε με, όχι, υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή φωτογραφιών: @katerina_papoutsaki