Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε λεπτομέρειες για την βάπτιση την κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε λεπτομέρειες για την βάπτιση την κόρη της

H ηθοποιός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η ηθοποιός-infuencer έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα της αφού βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου show του ΣΚΑΙ, «The Masked Singer». Η Αθηνά γιόρτασε πρόσφατα τα 36α γενέθλιά της με ένα μεγάλο αποκριάτικο party ωστόσο ανυπομονεί για το φετινό καλοκαίρι και ο λόγος δεν είναι άλλος από την βάπτιση της κόρης της.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πότε θα βαπτιστεί η κόρη της

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως η κόρη της θα πάρει το όνομα «Sienna – Ηλέκτρα». Πριν μερικές ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Μια από τις εκατοντάδες χιλιάδες followers της την ρώτησε εάν η νέα της συλλογή θα έχει ρούχα που θα μπορούσαν να φορέσουν οι μαμάδες σε καλοκαιρινές βαπτίσεις.

«Ειδικά για αυτές στις μαμάδες… Μην ξεχνάς ότι θα είμαι κι εγώ μία από αυτές το φετινό καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκαλύπτωντας ότι η κόρη της θα βαπτιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

oikonomakouvaftisi.jpg

Η γέννηση της κόρης της

athina_sienna.jpg

Στις 9 Ιουνίου 2021 η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες μέρες πριν γεννήσει, είχε κάνει Q&A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μωρό της. Μία follower την είχε ρωτήσει πώς θα ονομάσει την κορούλα της με την ηθοποιό να δείχνει ένα μενταγιόν με το γράμμα S και να απαντά ότι το όνομα θα αρχίζει από Σ. Λίγο καιρό αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με την οποία αποκάλυψε το όνομα της μικρής της...Sienna!

H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou