Βίσση και Βανδή μαζί στη σκηνή; Η Δέσποινα Βανδή μας έλυσε την απορία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βίσση και Βανδή μαζί στη σκηνή; Η Δέσποινα Βανδή μας έλυσε την απορία

Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την φημολογούμενη συνεργασία τους.

Στα καλύτερά της δείχνει φέτος η Δέσποινα Βανδή τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η Ελληνίδα σταρ παρουσιάζει επιτυχώς το «Chart Show» ενώ είναι full in love με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την συνεργασία με την Άννα Βίσση

Η κάμερα του «Breakfast@Star» βρέθηκε στα παρασκήνια του «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή να κάνει δηλώσεις και να αποκαλύπτει αν θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια εμφανώς ευδιάθετη και με απόλυτη ειλικρίνεια απαντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει σε σχήμα με την Κύπρια σταρ.

«Είχα πάει στο ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη για να πω όχι και έφυγα με ναι για το «Chart Show» είπε αρχικά. «Μακάρι να είμαστε οι ίδιοι. Θα γίνει αρκετούς μήνες αργότερα, μάλλον για δεύτερο μισό», συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Για την πιθανή συνεργασία με την Άννα Βίσση η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Το χειμώνα θέλω να βρίσκομαι στην Αθήνα. Με την Άννα όχι, δε θα είμαστε μαζί αυτόν τον χειμώνα, ακόμα σκέφτομαι τι θα κάνω».

Βανδή και Βίσση τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά και έγραψαν ιστορία

Μια «κόντρα» αρκετών ετών έλαβε τέλος, με τον καλύτερο και τον πιο μουσικό τρόπο στο J2US. Η Άννα Βίσση κάλεσε την Δέσποινα Βανδή on stage και οι δύο τους ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες.

Οι χρήστες των social media χαρακτήρισαν ιστορική την μουσική τους συνύπαρξη, με το Τwitter να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά. Λίγο καιρό αργότερα οι τραγουδίστριες δείπνησαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας ενώ δεν δίστασαν να τραγουδήσουν αγκαλιασμένες σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ουσιαστικά η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε την Αννα Βίσση στο μαγαζί που εμφανιζόταν και κάποια στιγμή ανέβηκε στην σκηνή όπου έδωσαν ένα κοινό show.

Η Άννα Βίσση καλωσόρισε τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, λέγοντας πως: «Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί παλιά νόμιζαν ότι είμαστε μαλωμένες. Οι fans μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ πάρα πολύ. Έως που την αγαπώ. Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει γιατί της αξίζει».

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial