Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη που έκανε για το πρώτο επεισόδιο του Chart Show

Ιωάννα Τζανή
Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη που έκανε για το πρώτο επεισόδιο του Chart Show

Το άγχος λειτούργησε παραγωγικά για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία «έσκισε» στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της, «Chart Show».

Η επιστροφή της ιστορικής μουσική εκπομπής «Chart Show» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή είναι γεγονός και το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα του Alpha, κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να καταγράψει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η βραδιά ήταν τόσο λαμπερή που μας θύμισε τις χρυσές εποχές της δεκατίας του '90, τότε που τα μουσικά διαμάντια μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον και η τηλεόραση κατέγραφε στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό των τηλεθεατών.

vandi garbi n30

Chart Show: Το τραγούδι της Βανδή που ζήλεψε η Γαρμπή και τα δύσκολα χρόνια της Δέσποινας στην Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να γίνει μια άξια παρουσιάστρια, έχοντας φυσικά δίπλα της τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Γιώργο Αρσενάκο. Η βραδιά κύλησε υπέροχα, με κάθε καλεσμένο να δίνει τη δική του ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Το πρώτο post μετά τη μεγάλη πρεμιέρα

Σήμερα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, Δέσποινα Βανδή, έκανε στο Instagram το πρώτο της post ύστερα από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Chart Show», αποκαλύπτοντας τα συναισθήματα που είχε τόσο στην αρχή όσο και μετά το τέλος της εκπομπής.


https://www.instagram.com/p/CbFNoZ7svgi

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα μαζί μας και κάναμε παρέα Σάββατο βράδυ στον @alphatv !!! Είχα αρκετό άγχος στην αρχή δε σας το κρύβω αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και το απολαύσατε κι εσείς όσο κι εμείς! Ραντεβου το άλλο Σάββατο στις 21:00 λοιπόν!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Δέσποινα Βανδή η οποία δεν έκρυψε το άγχος που είχε αλλά το οποίο δεν φάνηκε στιγμή στους τηλεθεατές.

Η επιστροφή στην τηλεόραση και η λαμπερή πρεμιέρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Βάνα Μπάρμπα, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Θεοφάνους, Εύη Δρούτσα και Καίτη Γαρμπή ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που έκατσαν στον καναπέ της εκπομπής, τιμώντας με την παρουσία τους τη Δέσποινα Βανδή στο νέο της ξεκίνημα και αποκαλύπτοντας πράγματα που κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.


https://www.instagram.com/p/Ca7Y6bas6U0

Όταν στο πλατό φιλοξενήθηκε η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η Δέσποινα Βανδή την υποδέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό. Η Εύη μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα χρόνια της Βανδή στην Αθήνα, που μόνο εύκολα δε θα τα χαρακτήριζε κανείς.

«Όταν ήρθες μόνιμα στην Αθήνα είχες μεγάλο πρόβλημα οικονομικό», δήλωσε η στιχουργός, ενώ η Δέσποινα Βανδή άδραξε την ευκαιρία και απάντησε:

«Είχα νοικιάσει ένα πολύ μικρό σπιτάκι και είχα μέσα έναν καναπέ και έναν σκύλο. Αυτά ήταν τα υπάρχοντά μου αλλά περνούσα τέλεια, παιδιά. Δεν είναι το χρήμα αυτό που σε κάνει να περνάς καλά».



Μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, η οποία τραγούδησε το «Περασμένα Ξεχασμένα», τη Νο2 επιτυχία των καλύτερων τραγουδιών των 90's από τα 60.000 τραγούδια που εμφανίστηκαν στη λίστα του Πέτρου Δραγουμάνου. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η Καίτη έκατσε στην παρέα του «Chart Show» μαζί με την Εύη Δρούτσα, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιάννη Δόξα και μίλησε για όλα: για τα τραγούδια του Φοίβο, τις επιτυχίες της, αλλά και την εμφάνιση της Eurovision.

Να σου θυμίσουμε πως αυτή η φορά δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή σε ρόλο παρουσιάστριας. Το 2019, η τραγουδίστρια ανέλαβε τη σκυτάλη του μουσικού διαγωνισμού «X-Factor», στο OPEN.

Cover photo: @desp1navandi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επιτέλους μαζί. Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή έχει ύφος από τα '90s

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το σχόλιο του Μπισμπίκη και η αλλαγή του Ντέμη