Σοφία Καρβέλα: Η tb φωτογραφία και η ερωτική εξομολόγηση στον Θανάση Πανουργιά

Σοφία Καρβέλα: Η tb φωτογραφία και η ερωτική εξομολόγηση στον Θανάση Πανουργιά

Η tb φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά

Το μήνυμα όλο αγάπη της Σοφίας Καρβέλα προς τον σύντροφο της ζωής της και πατέρα των παιδιών της, Θανάση Πανουργιά.

Την ειλικρινή και βαθιά αγάπη τίποτα δεν μπορεί να τη διαλύσει. Ακόμα και δύσκολες στιγμές να υπάρχουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι όλα τελικά ξεπερνιούνται. Τρανό παράδειγμα η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά, οι οποίοι μπορεί να πήραν διαζύγιο, όμως είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Σοφία Καρβέλα, μάλιστα, τα ξημερώματα της Δευτέρας δημοσίευσε ένα Insta Story όλο αγάπη για τον σύντροφο της ζωής της, Θανάση Πανουργιά που σίγουρα θα σε κάνει κι εσένα να «λιώσεις».

Σοφία Καρβέλα: Η νέα ανάρτηση για τους γιους της και το τρυφερό σχόλιο της Άννας Βίσση

Η tb φωτογραφία Καρβέλα-Πανουργιά και το τρυφερό μήνυμα

Ένα τρυφερό φιλί που είχαν ανταλλάξει πριν πολλά χρόνια με τον Θανάση Πανουργιά ανέβασε σε Insta Story η Σοφία Καρβέλα και έγραψε: «Αυτό το αγόρι χωρίς Instagram θα μου στέλνει πάντα στο άκυρο φωτογραφίες με εμένα να είμαι χωρίς ρυτίδες και εντελώς χαλαρή για να μου θυμίζει ότι ήμουν τρελαμένη μαζί του».

karvela_panoyrgias.JPG

Με αυτόν τον τρόπο η Σοφία Καρβέλα έκανε μια… ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της δείχνοντας ότι μετά το διαζύγιο και την επανασύνδεσή τους οι δυο τους είναι full in love.

https://www.instagram.com/p/CSAgj3zIoni

Να σημειωθεί ότι η Σοφία Καρβέλα είχε αποκαλύψει στις 30 Ιανουαρίου μέσω Instagram ότι χώρισε με τον Θανάση Πανουργιά, ενώ ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης, είχε πει στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» τον Φεβρουάριο: «Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρόνων και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ό,τι σύζυγος και με κάποιον τρόπο το γνώριζε. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά στις 30 Ιανουαρίου 2022 κάτω από το post η Σοφία Καρβέλα, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με την ανακοίνωση του χωρισμού.

https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084

«Αυτός ο τύπος δεν δήλωνε υπέρ των σχέσεων και έλεγε πως δεν του αρέσω, ποιος γελάει τώρα; Χαρούμενα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας αγαπημένε μου», συνέχισε η Σοφία Καρβέλα στο Instagram με αφορμή την επέτειο 16 χρόνων με τον Θανάση Πανουργιά.