Γη της ελιάς: Το Twitter τρόλαρε χωρίς τέλος την Μυρτάλη για την απληστία της

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter τρόλαρε χωρίς τέλος την Μυρτάλη για την απληστία της

Η Μυρτάλη δε δέχεται το 50%, ζητά +1% από την περιουσία και οι τηλεθεατές φοβούνται ότι το ελαιοτριβείο θα... χρεοκοπήσει αν συμβεί αυτό.

Ο Ισίδωρος προσπάθησε να διορθώσει την αδικία που έκανε προς το πρόσωπο της ανιψιάς του, της Μυρτάλης, σχετικά με την περιουσία του πατέρα της στη Γη της ελιάς, όμως όπως φαίνεται, σε εκείνη αυτό δεν αρκεί!

Πατέρας και γιος (Ισίδωρος και Μάνος) σε συνεννόηση με την Αθηνά, πρότειναν στη Μυρτάλη να της παραχωρήσουν το 50% του ελαιοτριβείου, όμως εκείνη είναι ανένδοτη. Θέλει να φτάσει το θέμα στον Άρειο Πάγο, και το κοινό στο Twitter την τρολάρει όσο ποτέ! Όπως φαίνεται, το τηλεοπτικό κοινό δεν την εμπιστεύεται ως αφεντικό στην επιχείρηση και πολύ φοβάται ότι αν αναλάβει η Μυρτάλη, το ελαιοτριβείο θα... χρεοκοπήσει!

Γη της ελιάς: Η Αρετή είναι εκτός εαυτού και γίνεται «κόκκινο πανί» για το κοινό στο Twitter

Εύα, Στάθης, Αρετή και Στέφανος... μαλλιά κουβάρια!

Στο αποψινό επεισόδιο (12/4), ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον πατέρα του Στάθη με τη νέα του σύντροφο, την Εύα, και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Κάνει μία άσεμνη κίνηση μπροστά τους και ο Στάθης γίνεται έξω φρενών. Η Αρετή έχει κάνει για τα καλά πλύση εγκεφάλου στον γιο της, ο οποίος δε βλέπει καθαρά και έχει βαλθεί μαζί με τη μητέρα του να καταστρέψουν τον Στάθη.

Η Εύα εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής για να της κάνει ένα ξεκαθάρισμα και οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Μόλις μαθαίνει ο Στέφανος για το συμβάν, πηγαίνει στο σπίτι της Εύας και της επιτίθεται. Ε, μην αφήσει τη μητέρα του ανυπεράσπιστη.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης σκέφτεται να μετακομίσει και ο Ιάκωβος τον προτρέπει να συγκατοικήσει με την Εύα. Εκείνος το σκέφτεται, όμως διστάζει να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα.

Η Μυρτάλη απαιτεί το 51% του ελαιοτριβείου

Όλοι συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας, εκείνη όμως δεν θέλει να κάνει πίσω. Ωστόσο πείθεται τελικά, αλλά όχι για το 50%. Η Μυρτάλη κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

https://www.instagram.com/p/CcOkdLdAWFt

Και πέρα από αυτό, η Μυρτάλη προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη με τη δολοφονία του Νικήτα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον φόβο της, πηγαίνει στο σπίτι της για να πλύνει ρούχα, αλλά την πιάνει κρίση πανικού, καθώς ξαναβιώνει τη στιγμή που μπήκε μέσα και τον βρήκε μες στα αίματα.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets με το τρολάρισμα της Μυρτάλης.

Cover photo: @aphrodite_liantou