Πετρετζίκης και Μπαλατσινού δείχνουν τους γιους τους στα social και οι χρήστες «λιώνουν»

Πετρετζίκης και Μπαλατσινού δείχνουν τους γιους τους στα social και οι χρήστες «λιώνουν»

Τι καλύτερο από τους celebs που είναι περήφανοι γονείς και δεν διστάζουν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Τζένη Μπαλατσινού είναι γονείς δύο μικρών αγοριών και δείχνουν ξετρελαμένοι με τα παιδιά τους. Ο διάσημος σεφ και η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητα με τους συζύγους και τα παιδιά τους.

Ο Αχιλλέας περπατάει

Πριν λίγα 24ωρα ο σεφ δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με τον μικρό Αχιλλέα ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα. Ακολούθησε η σημερινή ανάρτηση της περήφανης μαμάς Τζένης Μπαλατσινού η οποία πόσταρε τον μικρό Παναγιώτη-Αντώνιο σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού: «Έχουμε ψιλοτρελαθεί»

Η γλυκιά ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού με τον γιο της

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και όπως φαίνεται απολαμβάνει στο έπακρο το πρωινό ξύπνημα μαζί με τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο. Πρόσφατα η παρουσιάστρια, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Κικίλιας junior έδωσαν το «παρών» στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Ο μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος τράβηξε όλα τα βλέμματα ενώ οι γονείς του έλαμπαν από ευτυχία.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού στο Instagram όπου τον βλέπουμε να κρατά ένα πράσινο ποτιστήρι με στόχο να ποτίσει τα λουλούδια της βεράντας τους.

1649750197348-304611773-paidi_balatsinou2.jpg

«Πρωινές δουλειές», έγραψε στην ανάρτησή της η Τζένη Μπαλατσινού προσθέτωντας μια κόκκινη καρδούλα. Μπορεί η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Κικίλιας να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media. O γιος τους ήρθε στην ζωή τον Δεκέμβριο του 2020 ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους και όπως είναι λογικό του έχουν τεράστια αδυναμία.

Η βάπτιση του Κικίλια junior στην Πάτμο

Την Πάτμο επέλεξαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού για να βαπτίσουν τον μονάκριβο γιο τους τον περασμένο Ιούλιο. Η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού είχε αποκαλύψει πως η βάφτιση θα γινόταν μέσα στο καλοκαίρι, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. «Θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους ανθρώπους από το νησί μας», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια. Νονοί του μικρού Κικίλια είναι ο Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της, Μάξιμος Κωστόπουλος.

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σεφ και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον μικρό Αχιλλέα. Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και βάπτισε τον Αχιλλέα.

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», είχε γράψει τότε ο διάσημος σεφ.

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Πετρετζίκης σε Instagram-story για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που πόσταρε στο προφίλ του.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το νέο μέλος που περιμένουμε, έχουμε ψιλοτρελαθεί, το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος, γιατί κάθε φορά έτσι γίνεται και δεν είναι ωραίο. Καλύτερα να το πούμε εμείς παρά να το πούνε άλλοι, με το καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Ξετρελαμένη μαμά και η Μάρα Δαρμουσλή

«Πω πω, πιάσαμε το τρίμηνο!Και γελάμε και "αγου" ψιθυρίζουμε και περπατάμε (πλάκα κάνω) και ούτε για αστεία μπρούμυτα δε θέλουμε!!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Instagram, δημοσιεύοντας τα πιο γλυκά στιγμιότυπα με των 3μηνών γιο της.

Η ηθοποιός και μοντέλο έφερε τον Ιανουάριο στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. Από εκείνη την ημέρα δεν παύει να χαμογελά και να δημοσιεύει φωτογραφίες με το μωρό της.

https://www.instagram.com/p/CcON_GRl32R

Πηγή κεντρικής: akispetretzikis