Η εξομολόγηση ψυχής της Ζήνας Κουτσελίνη και μία εμφάνιση - έκπληξη στην παρουσίαση των βιβλίων της

Κατερίνα Μπούσιου
Η εξομολόγηση ψυχής της Ζήνας Κουτσελίνη και μία εμφάνιση - έκπληξη στην παρουσίαση των βιβλίων της

Μία «ανταγωνίστρια» παρουσιάστρια που έκανε την έκπληξη με την εμφάνισή της και πλήθος φίλων και συνεργατών στην παρουσίαση των βιβλίων της Ζήνας Κουτσελίνη. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασε χθες και επίσημα τα δύο της βιβλία, το «Ψυχές από χρήμα - Όσα δεν είπα» και το «Μία σελίδα την ημέρα» τα οποία ήδη έχουν γίνει best seller, αλλά λόγω και της πανδημίας, δεν είχε προλάβει να τα γιορτάσει δημόσια με τους εκατοντάδες φίλους της. Στο κοινό που βρέθηκε χθές στην κεντρική αίθουσα του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», όπως ήταν φυσικά και αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης, ακόμη και από άλλα κανάλια που κάνουν εκπομπές στην ίδια ζώνη με την Ζήνα.

https://www.instagram.com/p/CZhPQXUKG4w

Η συγκίνηση και η σπάνια εξομολόγηση

Φίλοι και συνεργάτες, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, νομικοί, ιατροδικαστές που έχουν και σχέση με την πρόσφατη υπόθεση των παιδιών της Πάτρας, για την οποία η Ζήνα Κουτσελίνη έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες, αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, «ανταγωνίστρια» της καθώς μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική ζώνη, βρέθηκαν στην χθεσινή παρουσίαση των δύο βιβλίων της δημοσιογράφου.

Το «Ψυχές από χρήμα» είναι βιωματικό και αναφέρεται στην εμπερία της με γνωστές παρουσιάστριες που η ίδια ανέδειξε τα χρόνια που δούλευε πίσω από τις κάμερες ως αρχισυντάκτρια και διευθύντρια προγράμματος, αλλά δίχως να τις κατονομάζει. Η Ζήνα, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγο και την κόρη τους Έμμα, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ειδικά όταν αναφέρθηκε στην πρόταση την οποία δέχθηκε πριν 7 χρόνια από την διοίκηση του Star για να κάνει εκπομπή και τελικά να αναλάβει τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Και έκανε μία αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/CY1pQgNqx27

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πριν 7 χρόνια με κάλεσαν στο Star, για να μου πουν να βγω μπροστά από τις κάμερες. Το «ναι» το είπα την ίδια στιγμή. Και θα σας ομολογήσω μία αλήθεια, μία σκληρή αλήθεια για μένα. Δεν ήθελα τα προηγούμενα χρόνια να βγω μπροστά, γιατί νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφό μου. Και με φόβιζε ότι κάποια στιγμή, θα με κρεμούσαν και εμένα στα «μανταλάκια». Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μία κατεστραμμένη ζωή. Και όταν ήρθε αυτό στη ζωή μου, να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Να βγω μπροστά, να βγω μόνη μου και να τα πω».

Παρών στην εκδήλωση αλλά διακριτικά στο παρασκήνιο, ο σύζυγός της δημοσιογράφου Αντώνης Παπασταθόπουλος, στήριγμά της εδώ και 20 χρόνια όπως είπε η ίδια, αλλά και η 12 χρονη πια κόρη τους Έμμα, η οποία με χιούμορ και με άνεση μπροστά στις κάμερες δήλωσε ότι δεν βλέπει την μαμά της στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι και η θεματολογία της εκπομπής, δεν είναι και η κατάλληλη για ένα παιδί, ειδικά με τα θέματα της επικαιρότητας των τελευταίων εβδομάδων.

Photo credits: NDP photo agency/ Instagram @zinakoutselini