Η Scarlett Johansson καταρρίπτει τη διάσημη φήμη με εκείνη και τον Benicio del Toro στο ασανσέρ

Νατάσσα Σχοινά
Η Scarlett Johansson καταρρίπτει τη διάσημη φήμη με εκείνη και τον Benicio del Toro στο ασανσέρ
AP

Τελικά ήταν η Scarlett Johansson σε εκείνο το ασανσέρ με τον Benicio del Toro;

Θυμάσαι που πριν μερικά χρόνια είχε κυκλοφορήσει μία φήμη σχετικά με τη Scarlett Johansson και τον Benicio del Toro; Ήταν λίγο μετά την τελετή των βραβείων Όσκαρ το 2004 και, ξαφνικά, ο κόσμος άρχισε να συζητάει πως οι δύο ηθοποιοί συνευρέθηκαν ερωτικά μέσα σε ένα ασανσέρ στο Chateau Marmont στο Los Angeles.

18 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της φήμης, η Johansson αποφάσισε να τη σχολιάσει ανοιχτά κατά τη συνέντευξή της στο podcast «9 to 5» εντελώς ακομπλεξάριστα.

Η Scarlett Johansson πιστεύει ότι η φήμη είναι εξωφρενική

Κόντρα σε αυτό που κάποιοι μπορεί να θεωρούν ακόμη και σήμερα, η 37χρονη ηθοποιός δεν μπορεί καν να πιστέψει πώς δημιουργήθηκε αυτή η φήμη. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Benicio del Toro, αλλά προφανώς μιλούσε για εκείνον.

«Υπήρχε μία φήμη για πολύ καιρό και έλεγε ότι έκανα σεξ σε ένα ασανσέρ. Είναι μία ιστορία που με ακολουθούσε για πολύ καιρό. Αλλά πάντα τη θεωρούσα εξωφρενική», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς φούντωσε η φήμη

Την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε η φήμη για τους δύο ηθοποιούς, η Johansson έδωσε συνέντευξη στο Allure και είπε κάτι που παρεξηγήθηκε από πολλούς.

«(Ο Benicio) είναι ένας φανταστικός τύπος. Όπως φαίνεται, υπήρχε κάποιος μαζί μας σε ένα ασανσέρ και φιλιόμασταν ή κάναμε σεξ ή κάτι, κάτι που θεωρώ πολύ ανθυγιεινό», είπε.

Scarlett Johansson: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον πιο διάσημο ρόλο της

Η ατάκα, ωστόσο, απομονώθηκε και παρερμηνεύτηκε σαν η σταρ να επιβεβαίωνε τη φήμη. Βλέποντας την ανεξέλεγκτη εξέλιξη των πραγμάτων, η ηθοποιός χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να επισημάνει ότι παρεξηγήθηκε αυτό που είπε. «Ποτέ δεν έχω κάνει σεξ με τον Benicio del Toro σε ασανσέρ», είχε πει εκείνη την εποχή στο OK!

Οπότε, πλέον έχει διαλυθεί και η παραμικρή αμφιβολία σχετικά με το τι συνέβη σε εκείνο το ασανσέρ.

Sarcastic Scarlett Johansson GIF