Η αποκάλυψη της Rihanna για τον μεγαλύτερο φόβο της στο «ταξίδι» της μητρότητας

Η αποκάλυψη της Rihanna για τον μεγαλύτερο φόβο της στο «ταξίδι» της μητρότητας
@badgalriri

Ο μεγαλύτερος φόβος της Rihanna δεν έχει να κάνει με τον τοκετό, αλλά με τη συναισθηματική της κατάσταση μετά από αυτόν.

Η Rihanna διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Κι ενώ ο περισσότερος κόσμος θα περίμενε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της ίσως να είναι ο τοκετός, τελικά η Rihanna για άλλο πράγμα αγχώνεται από τώρα: για μια πιθανή επιλόχειο κατάθλιψη.

Μιλώντας στη Vogue, η Rihanna αποκάλυψε ότι έχει στενές φίλες που έχουν παιδιά, οπότε έχει πάρει πληροφορίες και είναι προετοιμασμένη για τον τοκετό. Η μεγαλύτερή της ανησυχία, όμως, είναι μην έρθει αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Rihanna μάχεται για την κλιματική αλλαγή! Η δωρεά 15 εκ. δολαρίων για το καλό του πλανήτη

Η Rihanna φοβάται μήπως χάσει τον έλεγχο

«Θα νιώσω εκτός ελέγχου συναισθηματικά; Τέτοιου είδους ιστορίες ακούω από άλλες γυναίκες γύρω μου και τρομάζω», λέει χαρακτηριστικά στη Vogue η Rihanna.

https://www.instagram.com/p/CcQaquZAgVs

Η 34χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη δεν ήταν στα πλάνα της χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περίμενε και να συμβεί. «Δεν θα έλεγα ότι το είχα προγραμματίσει. Αλλά ούτε και δεν ήθελα να μου συμβεί. Δεν ασχολήθηκα με το πότε έχω ωορρηξία», εξομολογείται η Rihanna.

https://www.instagram.com/p/CcQASuZOMV9

Και συνεχίζει: «Πάντα πίστευα ότι πρώτα θα έκανα γάμο και μετά μωρό, αλλά ποιος λέει ότι πρέπει να γίνουν έτσι τα πράγματα; Σίγουρα δεν θα αφήσω αυτό το πράγμα να με εμποδίσει να γίνω μαμά».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στις 31 Ιανουαρίου η Rihanna, από τη Νέα Υόρκη, ντυμένη στα ροζ και στο πλευρό του συντρόφου της, A$AP Rocky, πόζαρε και έγινε viral στο Instagram γνωστοποιώντας την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, η 34χρονη τραγουδίστρια σε φωτογραφίες που φαίνεται να περπατά στη μεγαλούπολη με τον αγαπημένο της, ποζάρει έχοντας εντελώς ακάλυπτη την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της, φορώντας ακριβά κοσμήματα και ένα φαρδύ, πουπουλένιο Chanel πανωφόρι.

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m

«Eίναι ο έρωτας της ζωής μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία- και πώς αλλιώς- αφού έχω βρει τη μία και μοναδική», είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης ο A$AP Rocky στο GQ και τελικά να που αυτός ο έρωτας επισημοποιήθηκε και με το παραπάνω. Τώρα αναμένουμε να δούμε πότε θα ντυθεί νύφη η Rihanna, αλλά πρώτα… θα έρθει ο πελαργός.