Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους

Νατάσσα Σχοινά
Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους

Η Ελένη Χατζίδου κάνει διαρκώς stories για να κρατάει ενήμερο το κοινό της.

Μάζεψαν τις βαλίτσες τους, μπήκαν σε ένα αεροπλάνο κι ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αμερική η Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι, ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο του και με ιδιαίτερη χαρά, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

Στις 15 Απριλίου, η τραγουδίστρια έχει ετοιμάσει συναυλία για τους Έλληνες της Αμερικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Melrose Penthouse, για να φέρει λίγο άρωμα πατρίδας στους ανθρώπους που άφησαν τη χώρα για μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το γαμήλιο πάρτι - υπερπαραγωγή και οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι

Τα stories για το ταξίδι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στη Νέα Υόρκη

Η Ελένη Χατζίδου άρχισε από νωρίς την Τετάρτη να μοιράζεται υλικό για την πορεία του ταξιδιού. Έδειξε, έτσι, στους followers της τόσο ένα κομμάτι από την παραμονή της στο αεροπλάνο όσο και από τις πρώτες ώρες στη Νέα Υόρκη.

«Φύγαμε για Νέα Υόρκη. Την Παρασκευή στις 15 Απριλίου έχω live στο Melrose Penthouse. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα βρεθώ πάλι εκεί με τους αγαπημένους μου Έλληνες της Νέας Υόρκης και όχι μόνο», ξεκίνησε να λέει η Χατζίδου.


Η Ελένη Χατζίδου ήταν κουρασμένη, αλλά ο Ετεοκλής Παύλου ήθελε να βγει έξω

Η τραγουδίστρια ήταν πολύ κουρασμένη όταν έφτασε μετά από 11 ώρες ταξίδι, ωστόσο, ο σύζυγός της, ενθουσιασμένος, ήθελε να βγουν έξω. Ρώτησε, μάλιστα, το κοινό με ποιον τρόπο μπορεί να μείνει ξύπνιος για 5-6 μέρες, για όλη του την παραμονή στην Αμερική, δηλαδή, ενώ πέταξε -αστειευόμενος και μία σπόντα στην καλή του.

«Ελένη Χατζίδου: Μωρό μου, εγώ είμαι κουρασμένη. Στην Ελλάδα είναι 1.53.

Ετεοκλής Παύλου: Εγώ σε 10 δευτερόλεπτα έχω φύγει από εδώ. Ήρθες στο Manhattan, με έφερες εδώ για να μου πεις ‘είμαι κουρασμένη’. Σήκω! Ερώτηση. Ξέρει κάποιος τρόπο για να μην κοιμηθώ καθόλου για 5 – 6 μέρες; Δε θα κλείσω μάτι. Άμα θες να κοιμηθείς, κοιμήσου. Έχω πράγματα να κάνω έξω. Είδα και την Τζοάνα και τη Λίλα πώς με κοιτάγανε», έλεγε το ζευγάρι σε μία συνομιλία του.


Ο γάμος της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου του 2021 στον «Πολυχώρο Ονείρων», παρουσία φίλων και συγγενών. Την ίδια μέρα, το ζευγάρι βάφτισε και την κορούλα του, Μελίτα Δήμητρα.

https://www.instagram.com/p/CTaLM4sse4I