Η Δανάη Παππά μιλάει για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, τις δυσκολίες και τον γάμο

Νατάσσα Σχοινά
Η Δανάη Παππά μιλάει για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, τις δυσκολίες και τον γάμο

Η Δανάη Παππά θέλει να κάνει οικογένεια και είναι πλέον «ένα» με τον σύντροφό της.

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων στη σημερινή (14/4) εκπομπή του Happy Day. Κεντρικό θέμα ήταν η σχέση του ζευγαριού και το κατά πόσο σκέφτονται να την προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα.

Ο γάμος είναι, άλλωστε, ένα θέμα για το οποίο συχνά διερωτάται ο κόσμος σχετικά με τους αγαπημένους του celebrities, οπότε αναμενόμενα ο δημοσιογράφος έστρεψε το θέμα προς τον αγαπημένο της ηθοποιού.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά έχει κλείσει πλέον τρία χρόνια σχέσης με τον Λάμπρο Λάζαρη και το ζευγάρι δείχνει να περνάει φανταστικά. Στον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram, ανεβαίνουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες, ενώ φημίζονται για τα ταξίδια τους -ειδικά στο εξωτερικό-.

Αυτήν τη φορά, το Happy Day αναπαρήγαγε απόσπασμα από μία συνέντευξη της Δανάης και οι δηλώσεις της δείχνουν πως με τον Λάζαρη είναι πιο καλά από ποτέ, ειδικά μετά τις δοκιμασίες που πέρασαν μέσα στην καραντίνα.


«Δημοσιογράφος: Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες σου;

Δανάη Παππά: Η γιαγιά μου, η σοκολάτα και ο Σπίθας.

Δημοσιογράφος: Ο Λάμπρος, ο σύντροφός σου;

Δανάη Παππά: Είναι μέσα σε κάθε κατηγορία χωρίς να χρειάζεται να τον αναφέρω. Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», ακούγεται στο απόσπασμα.

Η Δανάη Παππά θέλει να παντρευτεί κάπως έτσι και ξέρει ήδη ποιο τραγούδι θα χορέψει

https://www.instagram.com/p/CV-qC7lNZdO


Σε προηγούμενή της συνέντευξη, η 25χρονη ηθοποιός είχε πει σχετικά με τον γάμο: «Δεν έχω στο μυαλό μου τόσο τον γάμο, όσο την οικογένεια. Από μικρή ήθελα να κάνω παιδιά. Σκεφτόμουν ένα σπίτι με μεγάλη αυλή όπου θα παίζουν τα παιδιά με τα σκυλιά. Τον γάμο τον σκέφτομαι σαν ένα μεγάλο πάρτι. Αυτό που βλέπω στους γάμους με στεναχωρεί. Ότι ο γαμπρός και η νύφη αγχώνονται περισσότερο για τους καλεσμένους αντί να απολαύσουν αυτήν τη μέρα. Μέχρι στιγμής, δεν περνάει από το μυαλό μου, κι εγώ κι ο σύντροφός μου λέμε όπως τα φέρει ο καιρός. Είμαστε πολύ καλά μαζί και το απολαμβάνουμε!».