Η Δανάη Παππά θέλει να παντρευτεί κάπως έτσι και ξέρει ήδη ποιο τραγούδι θα χορέψει

Πατούλια Κατερίνα
Η Δανάη Παππά θέλει να παντρευτεί κάπως έτσι και ξέρει ήδη ποιο τραγούδι θα χορέψει

Το σκηνικό γάμου που ονειρεύεται η Δανάη Παππά είναι ονειρεμένο και έχουμε και τη λίστα με τα τραγούδια που θα παίξουν στον γάμο.

Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα από τον Σασμό είναι πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ στη ζωή της, στο πλευρό του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Yes- I – Do και αποκάλυψε το ονειρεμένο σκηνικό που έχει σκεφτεί όταν θα λάβει χώρα ο γάμος της.
Η Παππά έχει σκεφτεί το τραγούδι με το οποίο θα κάνει είσοδο με τον αγαπημένο της αλλά και το τραγούδι με το οποίο θα αποχαιρετίσει τον κόσμο που θα βρεθεί στον γάμο της.

Πού θα γίνει ο γάμος της Δανάης:

«Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη –πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ– και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο – πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου», εξήγησε η Δανάη στο Yes-I-Do και στη Μυρτώ Κάζη.

Το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι του αποχαιρετισμού

«Μου αρέσει πολύ η «Σαϊτιά», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά ενώ το τραγούδι αποχαιρετισμού σίγουρα θα είναι κάτι χορευτικό… ίσως το «Miami» του Will Smith», τόνισε η ηθοποιός.

Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για την προσωπική της ζωή: «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Τι χαλάει τη Δανάη στους Ελληνικούς γάμους;

«Με χαλάει όταν βλέπω ζευγάρια να αγχώνονται για το αν περνούν καλά οι καλεσμένοι τους και να καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς νηστικά και με σπασμένα νεύρα. Η αγαπημένη μου στιγμή είναι ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της», τόνισε η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, σε διάφορες πόλεις στην Ιταλία.


https://www.instagram.com/p/Ca99Pt_NyWs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας και το για πάντα

Η Δανάη Παππά είναι τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη και η ίδια δεν κρύβει την ευτυχία της και στα social media. Η

ίδια εξηγεί στο ίδιο περιοδικό τη σκέψη της για τον έρωτα και το για πάντα μαζί:

«Είναι γεγονός ότι ο έρωτας σε τυφλώνει, ξεχνάς την καθημερινότητά σου, θέλεις να είσαι με τον σύντροφό σου 24/7. Ύστερα από αυτό το διάστημα, είναι σημαντικό να βρείτε και οι δύο τα πατήματά σας, ώστε να «μπλεχτούν» όμορφα οι ρουτίνες σας. Όταν αφοσιώνεσαι σε έναν άνθρωπο, κανονικά, δεν χωράει άλλος ανάμεσά σας. Τα προβλήματα και τα εμπόδια που εμφανίζονται σε μια σχέση είναι για να τα ξεπερνάμε μαζί, όχι να γυρνάμε την πλάτη στον σύντροφό μας και να αναζητούμε τη λύση αλλού», είπε χαρακτηριστικά.



Πάντως, μιλώντας τον Νοέμβριο του 2021 στο Queen.gr η Παππά είχε εξηγήσει πως νιώθει ότι είναι νωρίς ακόμα για να παντρευτεί και τόνισε:

«Δεν ξέρω γιατί αλλά τον τελευταίο μήνα, όλοι με ρωτάνε για το αν θα παντρευτώ! Θα σου πω όμως ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο της σχέσης μας και μέχρι στιγμής δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του να κάνω οικογένεια και θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω τη δική μου. Απλά νιώθω πως είμαι ακόμη κάπως μικρή σε ηλικία», είπε τότε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της με παρέα-έκπληξη από τον Σασμό

Η Δανάη Παππά στο Queen.gr αποκαλύπτει τη ζωή της

Η Δανάη Παππά γιόρτασε την...εγκυμοσύνη της με την οικογένειά της από τον Σασμό