Η Δανάη Παππά είναι full in love- Η απόδραση στη Μαδρίτη με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά είναι full in love- Η απόδραση στη Μαδρίτη με τον σύντροφό της

Η ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη και είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Ταξίδι αναψυχής σε ένα από τα μέρη που επιθυμούσε πολύ να επισκεφθεί πραγματοποίησε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξιδεύει αρκετά συχνά εντός και εκτός Ελλάδος και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης.

Η 25χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στον «Σασμό» λατρεύει τα ταξίδια και όπως έχει αποκαλύψει της αρέσει να ανακαλύπτει νέα μέρη και χώρες. Σε πρόσφατο Q&A που είχε πραγματοποιήσει η Δανάη στο Instagram, είχε αναφέρει πως μια μεγάλη της επιθυμία είναι να επισκεφθεί την Μαδρίτη. Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια μικρή απόδραση εκτός πρωτεύουσας με τον αγαπημένο της Λάμπρο.

https://www.instagram.com/p/CbnE6Tftghc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δανάη Παππά «πέταξε» με τον σύντροφό της για Ρίο ντε Τζανέιρο – Το φαντασμαγορικό πάρτι

Η ρομαντική απόδραση της Δανάης Παππά στη Μαδρίτη με τον αγαπημένο της

https://www.instagram.com/p/Cbk01Xpt77X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δανάη Παππά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την Ισπανία. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της. Οι κοινές τους φωτογραφίες και τα Instagram-stories τους αποτελούν περίτρανη απόδειξη για το πόσο καλά περνούν μαζί. Το ζευγάρι έκανε τις βόλτες του στο κέντρο της Μαδρίτης, επισκέφτηκε τις τοπικές αγορές ενώ αργότερα δείπνησαν σε πολυτελές εστιατόριο.

pappa madriti1

Πρόσφατα η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης κατάφεραν να βρουν λίγο ελεύθερο χρόνο για να πραγματοποιήσουν ένα ολιγοήμερο ταξίδι στο Παρίσι, μακριά από κάθε επαγγελματική υποχρέωση. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια και μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Σε συνέντευξή της η Δανάη είχε τονίσει ότι εκείνη και ο σύντροφός της δεν σκέφτονται ακόμη το επόμενο βήμα ωστόσο μια από τις μεγάλες της επιθυμίες είναι να αποκτήσει ένα παιδί.

«Δεν έχω στο μυαλό μου τόσο το γάμο, όσο την οικογένεια. Από μικρή ήθελα να κάνω παιδιά. Σκεφτόμουν ένα σπίτι με μεγάλη αυλή όπου θα παίζουν τα παιδιά με τα σκυλιά. Το γάμο τον σκέφτομαι σαν ένα μεγάλο πάρτυ. Αυτό που βλέπω στους γάμους με στεναχωρεί. Ότι ο γαμπρός και η νύφη να αγχώνονται περισσότερο για τους καλεσμένους παρά να απολαύσουν αυτή τη μέρα. Μέχρι στιγμής δε περνάει από το μυαλό μου, κι εγώ κι ο σύντροφός μου λέμε όπως τα φέρει ο καιρός. Είμαστε πολύ καλά μαζί και το απολαμβάνουμε!», ανέφερε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: danouuz



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: