Δέσποινα Βανδή: Έκλεισε χτες έναν κύκλο στη ζωή της που κράτησε δέκα ολόκληρους μήνες - Το αντίο

Πατούλια Κατερίνα
Δέσποινα Βανδή: Έκλεισε χτες έναν κύκλο στη ζωή της που κράτησε δέκα ολόκληρους μήνες - Το αντίο

Ήταν δέκα μήνες που άλλαξαν για πάντα τη ζωή της Δέσποινας Βανδή και στο αντίο είχε δίπλα της όλους τους αγαπημένους της.

Ήταν ένας κύκλος δέκα μηνών που έκλεισε αλλά ένας κύκλος πολύ σημαντικός για τη Δέσποινα Βανδή.

Βλέπεις, οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας στην Κύπρο, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο πλευρό της ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου 2022.

Με τους φίλους της στο πλευρό της

Η Δέσποινα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις στην Κύπρο, με την καλή της φίλη Μαρία Χολέβα στο πλευρό της, τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη εκεί, μαζί με την Βανδή, σε μια παρέα που θύμιζε πενθήμερη εκδρομή.

Γιατί είναι ο κύκλος της Κύπρου ήταν τόσο σημαντικός;

Στους δέκα αυτούς μήνες εμφανίσεων στην Κύπρο, τα ορόσημα στην προσωπική ζωή της Βανδή ήταν πολλά.

Πρώτα πρώτα, στην Κύπρο η Δέσποινα έκανε την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό: Όσα είπε επί σκηνής

«Σας βλέπω φοβισμένους», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης τον Ιούλιο του 2021, όταν η Βανδή τραγούδησε με νόημα το «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα», ενώ αργότερα ερμήνευσε εμφανώς συγκινημένη και την Πέτρα.

Το πρώτο φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη επίσης, δόθηκε δημόσια και πάλι στο κέντρο που εμφανιζόταν η Βανδή στην Κύπρο. To πρώτο φιλί ήρθε τον Μάρτιο του 2022, όμως ο Μπισμπίκης είχε βρεθεί ξανά στην Κύπρο και τον Δεκέμβριο του 2021.

https://www.instagram.com/p/CcdX09MM_4n

«Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει. Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της», είχε τότε δηλώσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Mε αφορμή το Πάσχα που έρχεται, Μπσιμπίκης και Βανδή αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο ένας στον άλλον, ετοιμάζοντας ένα πολύ ρομαντικό ταξίδι.

Chart Show: Το look της Δέσποινας Βανδή πρωταγωνίστησε στο Twitter με άκρως χιουμοριστικά σχόλια

Το τέλος του κύκλου αυτού βρίσκει τη Δέσποινα σε γυρίσματα που συνεχίζονται για το Chart Show στον Alpha.