Chart Show: Το look της Δέσποινας Βανδή πρωταγωνίστησε στο Twitter με άκρως χιουμοριστικά σχόλια

Chart Show: Το look της Δέσποινας Βανδή πρωταγωνίστησε στο Twitter με άκρως χιουμοριστικά σχόλια

Τα σχόλια από το κοινό για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο Chart Show είχαν τρομερό χιούμορ.

Μια διαφορετική βραδιά ήταν η χθεσινή για το Chart Show. Αυτή τη φορά η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην pop μουσική και στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων.

Όπως κάθε Σάββατο βράδυ, έτσι κι εχθές η Δέσποινα Βανδή μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο με τα τραγούδια που σφράγισαν με την επιτυχία τους δύο πολύ σπουδαίες δεκαετίες της ζωής μας βάζοντας φωτιά στο πλατό του Chart Show.

Η Δέσποινα Βανδή μαζί, όπως και κάθε φορά, με τον music expert Γιώργο Αρσενάκο και τον chart Expert Πέτρο Δραγουμάνο μοιράστηκαν με το κοινό όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την εικοσαετία όπου το pop ρεύμα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και κυριαρχεί και στην ελληνική μουσική σκηνή. Αυτή η μουσική διαδρομή αποτελεί ένα ταξίδι που καλύπτει μουσικά από το 2000 έως το 2020 και που η POP μουσική παραμένει ο κοινός παρονομαστής σε ό,τι άλλαξε την καθημερινότητά μας, μετά την ένταξη στην digital εποχή.

Σε αυτό το Chart Show, αγαπημένοι αστέρες της POP μας χάρισαν μία βραδιά γεμάτη ρυθμό και ένταση. Από το stage της εκπομπής πέρασαν καλλιτέχνες που σφράγισαν με τα τραγούδια τους τα charts. Σαρμπέλ, Vegas, Demy, Γιώργος Δημητριάδης, Kings, Βανέσσα Αδαμοπούλου, Διονύσης Σχοινάς, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, την οποία απολαύσαμε και σε ένα ντουέτο έκπληξη με τη Δέσποινα Βανδή, ερμηνεύοντας το «Όλα οδηγούν σε σένα», απογείωσαν την διάθεση του σαββατόβραδου!

Η Δέσποινα Βανδή δεν άφησε ασχολίαστο όχι μόνο το υπέροχο φόρεμα που φορούσε η Ελένη Φουρέιρα στο πλατό αλλά και τα καταπληκτικά παπούτσια της, τα οποία όπως δήλωσε «θα φύγει ξυπόλητη σας το λέω να το ξέρετε, θα φύγει 100% ξυπόλητη διότι εγώ αυτά τα παπούτσια θα τα κλέψω». Η απάντηση βέβαια της Ελένης Φουρέιρα ήταν αποστομωτική. Δες το video...

Εκείνο όμως που σχολιάστηκε περισσότερο στο Twitter, ακόμη κι από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, ήταν το look της Δέσποινας Βανδή, με τις παρομοιώσεις για το μαύρο top της να είναι πραγματικά επικές.