H Jennifer Garner και η απρόβλεπτη έκπληξη για τα γενέθλιά της με το εφηβικό της είδωλο

Κατερίνα Μπούσιου
H Jennifer Garner και η απρόβλεπτη έκπληξη για τα γενέθλιά της με το εφηβικό της είδωλο

Έκλεισε τα 50 με σταρ του Hollywood που λάτρευε όταν και ήταν στην εφηβεία και ξετρελάθηκε όταν ξαφνικά τον είδε μπροστά της 

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων πήρε για φέτος η Jennifer Garner και μάλιστα σε μία κομβική χρονιά, κλείνοντας τα 50 της χρόνια. Και ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη της, αλλά και παράλληλα τόσο μεγάλη η χαρά της, που αυτή την ημέρα δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Μετά από πολλά χρόνια είδε ξαφνικά μπροστά της, έναν άντρα, ο οποίος υπήρξε ίνδαλμά της, όταν ήταν στα χρόνια της εφηβείας και όπως όλες οι κοπέλες της ηλικίας της, ήταν ερωτευμένη μαζί του.

https://www.instagram.com/p/Cb0f7HhPO-9

Η Garner εκτός από 3 υπέροχα παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον Ben Affleck και ένα αρκετά ήρεμο διαζύγιο που πήρε μαζί του, έχει εκτός των άλλων και πολλούς και ευρηματικούς φίλους. Γιατί εκείνοι της ετοίμασαν την μοναδική έκπληξη για τα γενέθλιά της μία μέρα πριν τα γιορτάσει επίσημα. Σε ένα μικρό γεύμα σε εστιατόριο του Los Angeles η άβαφη και ολίγον ατημέλητη Garner, έλαβε την πρώτη δόση του δώρου στο κινητό της με ένα video - ευχή από τον Donny Osmond. Ο τραγουδιστής τις δεκαετίες '70 και '80 υπήρξε μουσικό και τηλεοπτικό είδωλο στην Αμερική και μαζί με την αδελφή του Marie, είχαν αφήσει εποχή. Η ηθοποιός άρχισε να βάζει τα χέρια της στο πρόσωπό της από χαρά όταν έβλεπε το video. Μέχρι που αντιλήφθηκε ότι εκείνος ήταν πίσω της, με μία τούρτα στα χέρια του. Και όπως θα δείτε...τρελάθηκε.

Από την χαρά της ένιωσε έξαψη και όπως είδατε έβγαλε μέχρι και την μπλούζα της μένοντας μόνο με το t shirt της. Οι δυό τους έμειναν για πολλή ώρα μαζί για να το γιορτάσουν και να θυμηθούν τα δικά του τραγούδια που για εκείνη ήταν τα hits της εφηβείας της και να τραγουδήσουν μαζί. Και όπως έγραψε ενθουσιασμένη και εκείνη στο Instagram της για να τον ευχαριστήσει, έστειλε πρόσκληση να γνωρίσει και την αδελφή του.

https://www.instagram.com/p/CcZIcwfJlXn

Στα 13 της χρόνια δεν έχανε επεισόδιο από το show τους. Άλλωστε αυτό έγραφε και στην τούρτα που εκείνος της έκανε δώρο. «Από τα 13 στα 50». Ούτε την μία χρονιά θα ξεχάσει πλέον αλλά ούτε και την δεύτερη.

Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί και μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν της, όπως της δημοσίευσε η ίδια.

Και εδώ η Marrie και ο Donny Osmond την εποχή της μεγάλης τους καριέρας. Οι δίσκοι της πουλούσαν εκατομμύρια αντίτυπα και το show τους υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή της αμερικανικής τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/CXSE8CRM4lF