Ούτε σκληρή γυμναστική, ούτε αυστηρή διατροφή! Τι κάνει η Jennifer Garner και παραμένει fit

Μαρία Ροδίτη
Ούτε σκληρή γυμναστική, ούτε αυστηρή διατροφή! Τι κάνει η Jennifer Garner και παραμένει fit

Η 49χρονη ηθοποιός είναι η προσωποποίηση του coolness όσον αφορά τη διατήρηση της σιλουέτας της!

Αν κάτι παρατηρείς πάνω στην Jennifer Garner με την πρώτη ματιά είναι το αληθινό, πηγαίο και λαμπερό χαμόγελό της. Αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Με μια δεύτερη, καλύτερη ματιά… βλέπεις τα γυμνασμένα χέρια της, αλλά και το καλλίγραμμο – συνολικά- σώμα της.

Η Jennifer Garner, η οποία είναι και μαμά τριών παιδιών – της Violet, της Seraphina Rose και του Samuel (από τον γάμο της με τον Ben Affleck)- διαθέτει μία από τις πιο κομψές σιλουέτες της διεθνούς showbiz και το μυστικό της επιτυχίας της είναι… ότι δεν τρελαίνεται!

MACPHERSON COVER 1

Η Elle Macpherson παραμένει «The Body»! Τι τρώει και ποια είναι η αγαπημένη της γυμναστική

Δεν αγχώνεται αν τρώει υγιεινά, ούτε αν πάρει 2-3 κιλά. Δεν παθαίνει κρίση αν χάσει μια προπόνηση. «Κι αύριο μέρα είναι», σκέφτεται. Τι κάνει ακριβώς, όμως, στην καθημερινότητά της και παραμένει fit;

Ακολουθεί μια πολύ ισορροπημένη – χωρίς στερήσεις- διατροφή και ένα cool πρόγραμμα γυμναστικής.

Το πρόγραμμα διατροφής της Jennifer Garner

Η Jennifer Garner είναι δεινή μαγείρισσα, της αρέσει το καλό φαγητό, αλλά και να φροντίζει συγχρόνως τη σιλουέτα της. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυστηρή με τη διατροφή της, όμως της αρέσει να διατηρεί ένα υγιές σώμα.

Η ηθοποιός τρώει, λοιπόν, πολλά φρούτα και λαχανικά, τα οποία καλλιεργεί στον κήπο της, καθώς επίσης και αυγά από τις δικές της κότες! Όταν θέλει να… μαζευτεί λίγο και να χάσει μερικά κιλά σπεύδει στην προσωπική της διατροφολόγο και εστιάζει τη δίαιτά της σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά και λαχανικά σε κάθε γεύμα της.

Ας δούμε τι τρώει σε καθημερινή βάση η Jennifer Garner!

https://www.instagram.com/tv/CT5uIF4pcSD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρωινό

Κάθε πρωί η Garner φτιάχνει ένα δυναμωτικό smoothie, το οποίο περιέχει: λιναρόσπορο και σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου, βούτυρο αμυγδάλου, σπανάκι και blueberries. Το smoothie αυτό έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Εναλλακτικά, η Jennifer επιλέγει να φάει ένα θρεπτικό πιάτο βρώμης που περιέχει: 1.5 κούπα βρώμη, 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη, μισό κουταλάκι κανέλα, μισό κουταλάκι βανίλια, ¼ του κουταλιού κομμένα αμύγδαλα, maple syrup ή γάλα, 3 κούπες νερό.

Μεσημεριανό

Τις περισσότερες φορές το μεσημεριανό της Jennifer Lawrence περιλαμβάνει σαλάτα με λαχανικά που είναι πάντα της εποχής.

Η αγαπημένη της σαλάτα περιέχει: φρέσκα λαχανικά, όπως σπανάκι και kale, κινόα, αβοκάντο, τυρί και ένα dressing για ενίσχυση της γεύσης.

https://www.instagram.com/p/CRrpWjhgUHl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραδινό

Το αγαπημένο της βραδινό πιάτο είναι το κοτόπουλο ψητό, το οποίο -εννοείται – έχει φτιάξει η ίδια. Η συνταγή περιλαμβάνει στήθος κοτόπουλου, λάδι κανόλας, βούτυρο, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, άνηθο και φέτα. Νόστιμο δεν ακούγεται; Εναλλακτικά, επιλέγει κοτόσουπα για βραδινό!

Εκτός από κοτόπουλο, όμως, η Jennifer Garner λατρεύει να φτιάχνει και πίτσα γιατί… δεν την προετοιμάζει μόνη της, αλλά παρέα με τα παιδιά της.

Σνακ

Εντάξει! Και η Jennifer Garner θα κάνει τις παρασπονδίες της. Αυτό σημαίνει ότι σαν σνακ επιλέγει καμιά φορά τα πατατάκια ή το ποπ κορν.

Οι υγιεινές επιλογές της, όμως, περιλαμβάνουν μήλο με βούτυρο από ξηρούς καρπούς, ξηρούς καρπούς και κυρίως αμύγδαλα, λαχανικά με dip χούμους, κράκερς με αβοκάντο και τυρί και βραστά αυγά.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Garner

Η προσέγγιση της Jennifer Garner στη γυμναστική κινείται ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με τη διατροφή. Πραγματικά, της αρέσει να ασκείται και να έχει ένα υγιές σώμα, αλλά… δεν τρελαίνεται κι αν μια μέρα δεν γυμναστεί.



Κάνει προπόνηση 4-5 φορές την εβδομάδα και εναλλάσσει μεταξύ τους διαφορετικά είδη γυμναστικής.

Check την gallery και θα μάθεις ακριβώς πώς διατηρείται fit η Jennifer Garner!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Better life! 10 health trends που αξίζει να υιοθετήσεις το 2022

Fitness makes you better! Η γυμναστική και η διατροφή της Jessica Alba για υγιές σώμα