Η Jennifer Garner μάς εμπνέει! Τι να έχεις μαζί σου για να δώσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Jennifer Garner μάς εμπνέει! Τι να έχεις μαζί σου για να δώσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη

Μικρές πράξεις, μεγάλης αξίας εμπνευσμένα από την Αμερικανίδα ηθοποιό!

Μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, πλήθος κόσμου έχει ευαισθητοποιηθεί με το κύμα των προσφύγων, τους άστεγους αλλά και τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά που βρίσκονται μόνα τους κάτω από συνθήκες πείνας και εξαθλίωσης.

Μπορεί τα όσα εκτυλίσσονται στην Ουκρανία να μην αποτελούν «άμεσο πρόβλημα» σε άλλες χώρες όμως η κινητοποίηση τόσο των αρχών όσο και του απλού κόσμου είναι συγκινητική. Το μεγάλο προσφυγικό θέμα έχει ανοίξει πάλι -περισσότερο από ποτέ- με αφορμή τον πόλεμο της Ουκρανίας, τη στιγμή που αμέτρητοι συνάνθρωποί μας προσφέρουν ό,τι μποrούν για να βοηθήσουν πρόσφυγες, μετανάστες πολέμου, οικογένειες και μικρά παιδιά.

jennifer garner.cookies

Τα μπισκότα της Jennifer Garner είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει για πρωινό

Μέσα από αυτή την κινητοποίηση δεν θα μπορούσε να λείπει η φωνή και η προσφορά των μεγάλων stars του Hollywood αλλά και των απανταχού celebrities, οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό και τη φιλανθρωπική τους δράση, προσφέροντας βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη. Μια από αυτές τις stars είναι και η Jennifer Garner, η οποία είναι χρόνια ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες επιβίωσής του. Η ηθοποιός ανεβάζει σχεδόν καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, videos που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το τελευταίο post της όμως μας ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα.

Η Garner δίνει έμπνευση σε όλους εμάς που μπορούμε να δώσουμε ένα «ευγενικό δώρο» βοηθείας

Η 49χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα video, ευαισθητοποιώντας όλους τους fans της για την έννοια της προσφοράς. Όλοι μας μπορουμε να βοηθήσουμε ακόμη και τη στιγμή που περπατάμε στον δρόμο για να πάμε στη δουλειά μας. Ίσως ένας άστεγος, ένας άνθρωπος που πεινάει, να (μας) έχει ανάγκη. Η Garner μέσα από το εξαιρετικό video που ανέβασε, δείχνει τι μπορείς να έχεις μαζί σου -ανά πάσα στιγμή- προκειμένου να το προσφέρεις ως δώρο ευγένειας σ΄ έναν άνθρωπο που το χρειάζεται. Δεν είναι πολλά! Μέσα σ ΄ένα σακουλάκι που τοποθετείς καθημερινά το τοστ σου (ναι, τόσο απλό και μικρό είναι) μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι κάλτσες, ένα πακετάκι χαρτομάντηλα, 1 μπάρα δημητριακών, ένα lipbalm για τα χείλη, απολυμαντικά μαντηλάκια και ένα 10ευρω. Όλοι μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο σακουλάκι- ευγενείας (όπως το αποκαλεί η Garner και έχει δίκιο) στην τσάντα μας ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.


https://www.instagram.com/p/Ca56YRTA9WD

Η ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα κάτω από το video της:

«Τυχαία πράξη ευγένειας: Συγκεντρώστε αυτά τα απαραίτητα σε μια τσάντα με φερμουάρ και κρατήστε το στο αυτοκίνητό σας για να τo χαρίσετε όταν δείτε κάποιον που έχει ανάγκη».

Τι ωραιότερο από αυτό το μικρό δώρο; Για εσένα μπορεί να είναι κάτι απλό, για κάποιον άλλο όμως είναι ένα θείο δώρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα κρατήσουμε την Ουκρανία ζωντανή» - Οι γυναίκες παίρνουν τα όπλα (και τη μοίρα) στα χέρια τους

Πώς μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις τον ουκρανικό λαό που σε χρειάζεται

«Θα κρατήσουμε την Ουκρανία ζωντανή» - Οι γυναίκες παίρνουν τα όπλα (και τη μοίρα) στα χέρια τους