Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα του Ben Affleck με την Jennifer Lopez

Νατάσσα Σχοινά
Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα του Ben Affleck με την Jennifer Lopez

Κάπως έτσι αντέδρασε η πρώην σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner, όταν έμαθε για τον αρραβώνα.

Πολλοί είχαν υποψιαστεί ότι ο αρραβώνας θα χτυπούσε την πόρτα της Jennifer Lopez και του Ben Affleck. Η επανασύνδεσή τους συνοδεύτηκε με φωτογραφίες που δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους, ενώ σε κάθε δημόσια δήλωση καταλάβαινες πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο.

Κάπως έτσι, στις 9 Απριλίου, η JLo ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ben μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του κοινού ότι προσπαθούσε να κρύψει το μονόπετρό της με το εντυπωσιακό πράσινο διαμάντι. Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ωστόσο, παραμένει η απορία πολλών: Ποια μπορεί να είναι η αντίδραση της Jennifer Garner στο άκουσμα των νέων;

Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα του Ben Affleck με την Jennifer Lopez

Μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα των δύο σταρ και τον ενθουσιασμό των φανς τους, πηγή που βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγο του Affleck, Jennifer Garner, είπε στο E!News πως η ηθοποιός εγκρίνει την κίνηση.

«Ο Ben το είπε στην Jen και στα παιδιά, οπότε το ήξεραν. Η Jen είναι χαρούμενη για τον Ben και ξέρει ότι η JLo είναι θετική επίδραση με πολλούς τρόπους», είπε η πηγή στο Μέσο.

H Jennifer Lopez βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εμφανίσει τον Ben Affleck στο video clip της

Το «εξωπραγματικό» δαχτυλίδι αρραβώνων

Όσο για το δαχτυλίδι αρραβώνων που προσέφερε ο Affleck στην JLo, ο CEO της Diamond Pro, Mike Fried (σ.σ. κορυφαίος γνώστης στον τομέα των διαμαντιών που βοηθάει το κοινό να μην πέφτει σε παγίδες), μίλησε στην Page Six και σχολίασε σχετικά με το μονόπετρο.

https://www.instagram.com/p/CcKwkvPKNEQ

«Εάν αυτό είναι πράγματι ένα πράσινο διαμάντι, τότε είμαι αποσβολωμένος . Ένα πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα σπάνιο και θα έκανε την αξία του προηγούμενου δαχτυλιδιού αρραβώνα τους να μοιάζει ελάχιστο. Θα κοστολογούσα την αξία του δαχτυλιδιού αρκετά πάνω από τα 5 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να κοστίζει ακόμα και πάνω από 10 εκ.», είπε.