Σασμός: To Twitter ζητά επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς και νευρίασε με τον Σταύρο

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: To Twitter ζητά επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς και νευρίασε με τον Σταύρο

Αποθέωση για Εριέττα Μανούρη, Ευγενία Σαμαρά και Λάζαρο Γεωργακόπουλο, από τους τηλεθεατές για τις ερμηνείες τους.  

Η δίκη του Αστέρη στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha ήταν σεναριακά ένα σημαντικό γεγονός. Στην πράξη ωστόσο, είδαμε σκηνές με ατέλειες που ευτυχώς, σώθηκαν με τις ερμηνείες 3 ηθοποιών. Το Twitter ζητά επιτακτικά την επανασύνδεση της Αργυρώς με τον Αστέρη, αποθέωσε την μαρτυρία της Σεμίνας αλλά και την αγόρευση της Στέλλας και νευρίασε με την ξαφνική επίσκεψη του Σταύρου στην Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/CckJjuGK1md

Σαν την δίκη της Σταμίρη δεν ήταν

Με τεχνικές ατέλειες και με υπερβολή από την ερμηνεία των δικαστικών λειτουργών ξεκίνησε η δίκη του Αστέρη. Ο Ορφέας Αυγουστίδης όμως ήταν άψογος υποκριτικά, όπως και η Ευγενία Σαμαρά ως Στέλλα με την αγόρευσή της. Το κοινό την αποθέωσε επειδή ο Αστέρης παραδόθηκε στην μοίρα του και δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του και εκείνη τον...ξελάσπωσε. Οι τηλεθεατές παρατήρησαν μάλιστα ότι αυτή η δίκη δεν ήταν σαν την τηλεοπτική δίκη της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, μα ούτε και σαν εκείνη του Φίλιππου στη Γη της ελιάς. Σα να μην βοηθά το σενάριο για την αξιοποίηση τόσο σημαντικών ηθοποιών οι οποίοι παίζουν στην σειρά.

https://www.instagram.com/p/Cckyda0KWyT

Η θλιμμένη Αργυρώ σε ένα διάλειμμα της δίκης, άρχισε ωστόσο να θυμάται τις ευτυχισμένες της στιγμές με τον Αστέρη και αυτό το flashback των ολίγων λεπτών ήταν η αφορμή για αρκετούς τηλεθεατές να ζητήσουν την επανασύνδεση του ζευγαριού. (Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί). Αυτό φυσικά είναι το μεγάλο ζητούμενο για την σειρά. Το κοινό μάλιστα τα έβαλε ξαφνικά με τον Σταύρο, τον νυν σύντροφο της Αργυρώς, ο οποίος όπως θα δούμε και στο επόμενο επεισόδιο κάνει ξαφνική επίσκεψη στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του. Και δανείστηκε μέχρι και έκφραση του Νικηφόρου, από τις γειτονικές τηλεοπτικά Άγριες Μέλισσες.

Η Αργυρώ δεν θα χωρίσει τόσο εύκολα τον Σταύρο. Του χρωστά την συμπαράστασή του όλο αυτό το διάστημα και πως εκείνος μεγαλώνει με τόση αγάπη το παιδί του Αστέρη. Ο χαρακτήρας του είναι αψεγάδιαστος. Τα καλά παιδιά ωστόσο στην τηλεοπτική μυθοπλασία έρχονται πάντα δεύτερα στις προτιμήσεις.

Ειδική μνεία έγινε από το κοινό στα social media και για την ερμηνεία της Εριέττας Μανούρη, ως Σεμίνα, η οποία και με την μαρτυρία της σώζει τον Αστέρη, αλλά για εκείνη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου ως ισοβίτης Καραπάνος που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την εντοπίσει και να την οδηγήσει στην δίκη.

semina.JPG

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Πάσχα θα έχουμε και μία μικρή ανατροπή. Η Μαρίνα δεν θα επιτρέψει να διασύρουν την ηθική της Σεμίνας για να καταρρίψουν την μαρτυρία της. Ξέρει ότι δεν έχει λόγο να υπερασπίζεται τον Αστέρη και πως αγαπούσε ουσιαστικά το γιο της.