Σασμός: Η αστοχία στο σενάριο και το μυστήριο με τον γάμο της Αργυρώς

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η αστοχία στο σενάριο και το μυστήριο με τον γάμο της Αργυρώς

Η κατάθεση του Μανόλη δεν έχει σκοπό. Όπως και πολλά άλλα στην υπόθεση της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. 

Η Μεγάλη Εβδομάδα σίγουρα στον Σασμό του Alpha είναι η εβδομάδα των παθών για έναν από τους μικρούς μας τηλεοπτικούς μας ήρωες. Ο Μανόλης καταθέτει στην δίκη του Αστέρη και αυτό φέρνει συγκρούσεις, σεναριακές απορίες και αποκαλύψεις. Τι θα συμβεί μεταξύ του Άγγελου και της Άσπας και τι συμβαίνει με την Αργυρώ και τον γάμο με τον Σταύρο;

Τα μεγάλα κενά με την ιστορία Μανόλη-Θοδώρας

Ο Μανόλης σήμερα καταθέτει στην δίκη του Αστέρη για το περιστατικό του καυγά του με τον Πέτρο. Αποκρύπτει όμως από το δικαστήριο πως τον απείλησε με όπλο, από φόβο. Η Στέλλα ως συνήγορος του Αστέρη δεν πείθεται τόσο εύκολα. Και εδώ ξεκινούν οι απορίες μας, αστυνομικού καθαρά περιεχομένου. Η Θοδώρα δεν θα έπρεπε να καταθέσει ως μάρτυρας και να έχει ευθύνη, αντί του Μανόλη; Μην ξεχνάμε ότι κατηγόρησε τον Πέτρο για φονιά του Στεφανή πηγαίνοντας η ίδια στην αστυνομία. Αυτή την πληροφορία την έμαθε ο Αστέρης και έτσι οδηγήθηκε στην δολοφονία του νεαρού Βρουλάκη.

Η δεύτερη αστοχία έχει να κάνει με το νέο ειδύλλιο που θα δούμε να ξεκινά από σήμερα και αφορά τον Άγγελο και την Άσπα. Είναι συγγενείς; Τυπικά μακρινοί. Εκείνη ξαδέλφη της Αργυρώς από την πλευρά της μαμάς της και ο Άγγελος ετεροθαλής αδελφός αλλά από την πλευρά του πατέρα Βρουλάκη. Έχουμε δει παρόμοια παράδοξα ειδύλλια στις οθόνες μας. Όπως τον έρωτα του Μελέτη και της Πηνελόπης για παράδειγμα, στις Άγριες Μέλισσες. Αλλά τι εξυπηρετεί αυτή η νέα σχέση στην σειρά;

Το μυστήριο με την Αργυρώ

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ο Αστέρης μετά την αθώωση και την αποφυλάκιση του, πηγαίνει στα Γιάννενα για να βρει την Αργυρώ. Εκεί όμως θα πέσει πάνω σε μία σκηνή που θα τον σοκάρει, βλέποντας την με τον Σταύρο και ένα μικρό παιδί, που δεν γνωρίζει φυσικά πως είναι δικό του.

Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί την Αργυρώ αλλά βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του

Όμως όπως μία φράση του ηθοποιού του ηθοποιού Αλέξανδρου Μούκανου, που υποδύεται τον ηπειρώτη πατέρα του Σταύρου, μας δημιούργησε νέες απορίες. Όπως είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό 7ΜΤV: «Ο ήρωάς μου, ξέρει για την Αργυρώ και θέλει να δει τον Σταύρο γαμπρό, να πάει στο γάμο του, να δει εγγόνια, να τον δει ευτυχισμένο. Και, φυσικά, θα δεχτεί την Αργυρώ σαν παιδί του». Που αυτό σημαίνει, ότι γάμος δεν έχει γίνει ακόμη μεταξύ του ζευγαριού, παρά μόνο ένας αρραβώνας; Γιατί έχουμε δει πλάνο του Σταύρου να φορά μία βέρα.

https://www.instagram.com/p/CcCmueZI_8I

Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει ένα flashback στο παρελθόν. Πως έμαθε ο Σταύρος για την εγκυμοσύνη της Αργυρώς την οποία γνώριζε μόνο η μητέρα της Μαρίνα και πως δέχτηκε να γίνει ο πατέρας του παιδιού χωρίς να είναι δικό του; Αυτό το μυστήριο και οι όποιες υποψίες - και αν προκύψουν - για την πατρότητα από την πλευρά του Αστέρη, προφανώς είναι η «μαγιά» για τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.