Σασμός: Ο Αστέρης σε κατάθλιψη μετά την δίκη και ο Μαθιός σε απόγνωση με την Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Αστέρης σε κατάθλιψη μετά την δίκη και ο Μαθιός σε απόγνωση με την Βασιλική

Τα δύο αδέλφια βρίσκονται ξανά σε αδιέξοδο. Το τέλος της δίκης, δεν σημαίνει απαραίτητα, την αρχή μιάς νέας και ευτυχισμένης ζωής. 

Το σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha, είναι η έναρξη μιάς νέας εποχής. Ο Αστέρης απολογείται στην δίκη του, αλλά σώζεται την τελευταία στιγμή, η Αργυρώ φεύγει μακριά του και ο αδελφός του Μαθιός, ενώ θέλει να ξεκινήσει μία νέα ζωή με την Βασιλική, αντιμετωπίζει μία μεγάλη κρίση στην σχέση τους και τα σχέδια γάμου, τινάζονται στον αέρα. Μπορεί και για πάντα.

https://www.instagram.com/p/CcgSMeTF6u6

Η εμφάνιση της Σεμίνας γίνεται βάλσαμο για την Καλλιόπη

Ο Αστέρης στην απολογία του δηλώνει ένοχος και είναι απαθής για την τύχη του. Μέχρι και οι Βρουλάκηδες θα εντυπωσιαστούν από την στάση του, ενώ η οικογένειά του, νιώθει απογοήτευση. Οι συνεργάτες του Καραπάνου όμως, με απειλές καταφέρνουν να εντοπίσουν την Σεμίνα και επίσης με τον ίδιο τρόπο την φέρνουν στο δικαστήριο. Η Στέλλα βρίσκει ξανά το θάρρος της και καταφέρνει να τον βγάλει από την φυλακή με περιοριστικούς όρους. Όμως ο Αστέρης αντί να είναι χαρούμενος, είναι θλιμμένος.

https://www.instagram.com/p/CcSweFnKovN

Η νέα του ζωή είναι μέσα στην απογοήτευση. Πως να συνεχίσει να ζει χωρίς την Αργυρώ; Μετά δε, από το ταξίδι του στα Γιάννενα, όταν βλέπει το γιο της και τον Σταύρο, καταλαβαίνει πως όλα τελείωσαν. Η μοίρα ωστόσο του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Μεγάλη έκπληξη ωστόσο θα βιώσει και ο Μαθιός. Θα θελήσει να κάνει το γάμο του με την Βασιλική, όσο πιο σύντομα γίνεται, αφού πια η δίκη έφτασε στο τέλος της. Εκείνη όμως δεν θέλει ακόμη να ντυθεί νύφη. Θέλει να χαρεί την ελευθερία της και φοβάται τα σχόλια του κόσμου. Το να παντρευτεί τον ξάδελφο του συζύγου της, είναι σκανδαλώδες για αρκετούς στο χωριό. Αυτός ο γάμος, δεν έχει ελπίδες να ευοδωθεί, τελικά. Μένει να δούμε αν θα φτάσουν κοντά πριν φύγει από την ζωή η Βασιλική.

Σήμερα πάντως, ο Αντώνης προετοιμάζει την Μαρίνα για όλα τα ενδεχόμενα για την έκβαση της δίκης. Και μιλά πολύ δίκαια για τον Αστέρη. Ο αστυνόμος θα παίξει ρόλο και στην συνέχεια της ζωής του, άλλωστε.