Λιβιεράτου: Το ατύχημα της Δανάης και η φωτογραφία της Νεφέλης με μαγιό

Νατάσσα Σχοινά
Λιβιεράτου: Το ατύχημα της Δανάης και η φωτογραφία της Νεφέλης με μαγιό

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι τραυματισμένη, όμως, γρήγορα «τρέχει» όταν πρόκειται να στηρίξει την αδερφή της.

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη και Νεφέλη, έχουν γίνει τα νέα αγαπημένα κορίτσια των social media. Πέρα από το γεγονός ότι έχουν διάσημους γονείς, πρόκειται για δύο φρέσκα πρόσωπα που έχουν ενδιαφέροντα και συγκεντρώνουν το κοινό σε κάθε τους ανάρτηση.

Ο τραυματισμός της Δανάης Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου έκανε πρόσφατα ένα story στο οποίο βγάζει μία selfie και, ενώ είναι λαμπερή και περιποιημένη όπως πάντα, το χέρι της είναι σε γύψο. «Τραυματισμένη αλλά με στυλ», έγραψε πάνω στη φωτογραφία, την ώρα που στο background φαίνονται δύο γατούλες πάνω στο κρεβάτι.

danai_nefeli_livieratoy28.jpg

Δανάη Λιβιεράτου: Το αξιολάτρευτο βίντεο με την Εύη Αδάμ αποκαλύπτει την κοινή τους αγάπη

Η φωτογραφία της Νεφέλης Λιβιεράτου με μαγιό και το σχόλιο της Δανάης

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, από την άλλη, δημοσίευσε στο δικό της Instagram μία φωτογραφία στην οποία φοράει ολόσωμο μαγιό και ποζάρει με φόντο το πράσινο και τη θάλασσα. Γρήγορα η λήψη γέμισε με likes, όμως, αυτό στο οποίο εστιάζεις είναι το σχόλιο της αδερφής της, Δανάης.

danai_nefeli_livieratoy26.jpg

Η Δανάη πάντα τη στηρίζει και συχνά σχολιάζει στις αναρτήσεις της. Αυτήν τη φορά, βλέποντας τη σέξι φωτογραφία, έγραψε: «Yes sir», δηλαδή «Ναι, κύριε».

danai_nefeli_livieratoy29.jpg

Οι δύο αδερφές έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους και φαίνεται πως η μία είναι σαν κολλητή φίλη για την άλλη. Πηγαίνουν μαζί διακοπές, έχουν κοινές εξόδους και οι λογαριασμοί τους έχουν δει και κοινές τους φωτογραφίες.

Το πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι πως η αγάπη και η στήριξη που δείχνει η μία στην άλλη είναι ορατές και, κάθε φορά που το κοινό βλέπει κάποια ανάρτησή τους, αυτή συνοδεύεται από θετική ενέργεια και cool διάθεση.