Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή φωτογραφία του γιου τους και η ιδιαίτερη μαγειρίτσα

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή φωτογραφία του γιου τους και η ιδιαίτερη μαγειρίτσα

Το ζευγάρι θα γιορτάσει το φετινό Πάσχα στην Πάτμο μαζί με τον 16μηνών γιο τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν και φέτος να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην Πάτμο μαζί με τον 16 μηνών γιο τους Παναγιώτη-Αντώνιο. Το νησί αποτελεί αγαπημένο τους προορισμό ενώ εκεί βάπτισαν το περασμένο καλοκαίρι τον μονάκριβο γιο τους σε πολύ στενό κύκλο.

Η μαγειρίτσα της Τζένης Μπαλατσινού και ο θαυμασμός του Κικίλια

balatsinou_mageiritsa.jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού τηρεί τις παραδόσεις και επιμελήθηκε το πασχαλινό τραπέζι ετοιμάζοντας την περίφημη μαγειρίτσα. Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο Βασίλης Κικίλιας την απαθανάτισε στην κουζίνα όσο εκείνη μαγείρευε και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τις μαγειρικές τις ικανότητες. «Η γυναίκα μου κάνει την καλύτερη Αγιορείτικη μαγειρίτσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Τουρισμού στo Ιnstagram story που δημοσίευσε.Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε λίγο αργότερα και η Τζένη Μπαλατσινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια junior

https://www.instagram.com/p/CcsMPapsrps

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε μια βόλτα με τον γιο του στο γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία όπου μπαμπάς και γιος απόλαυσαν την εκπληκτική θέα. Ο Υπουργός Τουρισμού δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Παναγιώτη και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Ανάσταση».

Η βάπτιση του γιου τους

https://www.instagram.com/p/CRL0qEULcOg

Την Πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της τον περασμένο Ιούλιο. Από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media οι πανευτυχείς γονείς ξεχωρίζει το post του μπαμπά, Βασίλη Κικίλια, με τον μικρό Παναγιώτη - Αντώνιο να παίζει χαρούμενος στην αγκαλιά τους.

Πηγή κεντρικής: vkikilias