Οι κοιλιακοί της Ιωάννας Μαλέσκου δεν γνωρίζουν χειμώνα: Κλέψε τα μυστικά της

Πατούλια Κατερίνα
Οι κοιλιακοί της Ιωάννας Μαλέσκου δεν γνωρίζουν χειμώνα: Κλέψε τα μυστικά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της στη διάρκεια του Love It.

Είχε περάσει καιρός από τότε που η Ιωάννα Μαλέσκου είχε να δείξει τη γυμνασμένη της κοιλιά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε με crop πουλόβερ και τζιν παντελόνι και απέδειξε πως παρότι δεν έχει φτάσει ακόμα το καλοκαίρι, το να έχεις γυμνασμένους κοιλιακούς είναι θέμα σωστής προπόνησης.

Η Ιωάννα δεν έκρυψε σήμερα τους κοιλιακούς της και το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο που αθλείται και εντάσσει την άσκηση στην καθημερινότητά της.

Γυμναστική πάνω απ' όλα

Στα posts της Μαλέσκου θα δεις την παρουσιάστρια να παίρνει τα βουνά, να τρέχει, να κάνει ποδήλατο, να κολυμπάει και να μην σταματά την προπόνηση με βάρη.

MALESKOU3

Όσο για τον τρόπο που τρέφεται, η παρουσιάστρια είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της πως αγαπά τις γρήγορες και υγιεινές συνταγές.


https://www.instagram.com/p/CaCJm-kMG9E

«Οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες και υγιεινές. Αγαπημένο μου μενού είναι τα σπιτικά μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς, κράνμπερι, σύκο και dressing balsamico», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε συμπληρώσει:

«Προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία. Δεν έχω πλέον τη χρονική άνεση να είμαι τόσο αυστηρή με τη διατροφή και την άσκηση, όμως έχω φροντίσει να διαμορφώσω στο σπίτι μου δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται».

«Αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό», είπε η Ιωάννα χαρακτηριστικά.



Η μάχη με την ανορεξία

Στη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής, η Μαλέσκου είχε παραδεχτεί πως είχε αδυνατίσει υπερβολικά:


https://www.instagram.com/p/CUzZzJ4oEKw

«Ήμουν φοιτήτρια και ήθελα να κάνω αλλαγές στην εικόνα και στο βάρος μου για να γίνω πιο στεγνή. Συνειδητοποίησα πως έκανα κακές επιλογές στην ποσότητα του φαγητού και αυτό άρχισε να αποτυπώνεται στο σώμα μου. Έβλεπα το πάνω μέρος του σώματος να αδυνατίζει αλλά άρχισα να έχω προβλήματα, με το στομάχι κι όχι μόνο. Στο δικό μου μυαλό ηχούσαν σειρήνες που έλεγαν πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου και ένιωθα πως έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου τα κανονικά. Έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά και το περιβάλλον μου το ενισχύει και οι φίλοι μου.

Είχα εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων. Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το σταμάτησα, γιατί έχω δυνατό μυαλό. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε, γιατί για εμένα το χαμόγελό μου ήταν


https://www.instagram.com/p/CUant0Ko67N


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ιωάννα Μαλέσκου: Ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά; Το σχόλιο που βάζει σε υποψίες

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν καλεσμένη σε γάμο και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look (photos)